María Teresa Campos li regala un vestit a María, la seva coneguda assistenta

Primer li va dir que l'hi compraria, però al final María ha volgut un dels vestits que la presentadora tenia al seu armari

Imatge del moment | cedida

El tracte de María Teresa Campos amb el seu personal ha encès les xarxes. És dubtós el seu tracte perquè els espectadors han vist com tracta les treballadores que té a la seva llar de 'Las Campos'. María, la minyona de la matriarca, va ser la protagonista del primer 'reality' i aquest dissabte ho ha tornat a ser amb un vestit pel mig. Resulta que María ha d'anar a un acte molt important, al casament de la seva filla al Perú. Per aquest motiu, la Campos li va prometre que seria ella qui li compraria el vestit que lluiria a les noces de la seva filla, segons Formula TV, i al final la periodista ha decidit regalar-n'hi un, però dels seus.

«A mi no m'importa comprar-l'hi», va explicar María Teresa a la seva serventa María, quan li va recordar que es va comprometre a comprar-li el vestit, però asseguren que l'assistenta de la Campos ha preferit demanar-n'hi un que tenia la presentadora al seu armari. «Aquest és el que vaig portar a la gala del Micròfon d'Or que vaig presentar amb Luis del Olmo a Ponferrada», ha explicat sobre el vestit. Un cop més, el detall de Campos ha fet encendre les xarxes.


Comentaris

envia el comentari