rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un cultiu de marihuana de Magentí, possible motiu del crim de Susqueda

La Unitat d'Investigació de Desapareguts dels Mossos segueix treballant per esclarir els fets, tot i que hi ha una hipòtesi que comença a prendre força.
Jordi Magentí, entrant a casa seva. | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Magentí va ser enviat a presó ahir dijous 1 de març com a principal sospitós del crim de Susqueda, on van morir dos joves catalans. La decisió es va saber durant la tarda del dijous, després que l'acusat acompanyés als Mossos d'Esquadra als diversos escenaris del crim, tot i que Magentí es va negar a col·laborar.

 

En aquest sentit, la policia catalana segueix investigant per esclarir els fets i esbrinar quin va ser el motiu de l'assassinat, tot i que segons informa 'La Vanguardia' ja hi podria haver una hipòtesi clara.

  

  

 

 

Converses incriminatòries

La conclusió dels investigadors és que l'assassí va cometre el crim el 24 d'agost i l'endemà va tornar a l'escenari per desfer-se dels cossos. En aquest sentit, adverteixen que hi ha converses telefòniques que incriminarien a Magentí, ja que aquest hauria confessat els fets a diversos familiars.

 

El motiu del crim podria ser la troballa dels joves d'un cultiu de marihuana il·legal, tot i que no s'ha confirmat aquest extrem. Els agents de la Unitat de Desapareguts dels Mossos d'Esquadra segueixen treballant per esclarir els fets i compten amb diverses proves per defensar aquesta hipòtesi. Recordem que Magentí ja va ser condemnat per assassinar a sang freda la seva dona l'any 1977.

Presó sense fiança

Per aquest motiu, el jutge ha decretat presó provisional sense fiança, ja que considera que existeix risc de fuga, destrucció de proves i reiteració delictiva. Davant del jutge de Santa Coloma de Farners, encarregat del cas, l'acusat s'ha negat un cop més a contestar a les preguntes, aconsellat pels seus advocats.

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers al pantà de Susqueda. | Imatge de: Cedida

 

El procés podria durar encara uns quants mesos, tot i que es creu que la dona de l'acusat, que va fugir al seu país poc després del crim, podria resultar vital per a la investigació. Ben aviat la justícia reclamarà la seva presència.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris