Mario Casas s'engreixa dotze quilos per a la seva propera pel·lícula

L'actor llueix un aspecte molt més deixat

Mario Casas s'ha engreixat dotze quilos per exigències del guió. | Cedida
 

L'actor Mario Casas es troba en plena preparació per a la seva nova pel·lícula ‘Bajo la piel del lobo’. Per a aquest paper, l'actor s'ha vist obligat a engreixar dotze quilos perquè el personatge està bastant fort en el film que dirigeix Samu Fuentes. «No estic fort, estic una mica gras», explicava l'actor en la seva última visita a ‘El Hormiguero’. Com avança ‘La Vanguardia’, la pel·lícula narra la història de Martinón, un caçador solitari, l'últim habitant d'un remot poble de les muntanyes que solament es relaciona amb altres éssers humans a la primavera, quan la neu desapareix i el nostre protagonista baixa fins a la vall per comerciar amb les pells dels animals que caça.

El nou aspecte de Mario és molt més deixat, i no pel pes, sinó per l'espessa barba que li canviat la seva habitual cara de nen. «Martinón s'ha fet a si mateix perquè porta des de nen creant la seva vida, la seva història i la seva manera de ser», va explicar recentment l'actor. Les primeres imatges del canvi físic s'han difós amb motiu de la presentació de la pel·lícula ‘Contratiempo’, en la qual Mario Casas surt al costat de José Coronado.

En aquest nou projecte l'actor, de 30 anys, comparteix repartiment amb Irene Escolar, Ruth Díaz, Josean Bengoetxea i Kandido Uranga. El rodatge ja està en marxa al Pirineu d'Osca i una zona d'Astúries.


Comentaris

envia el comentari