Marta Ferrusola explica que Jordi Pujol «està bé»

La dona de l'expresident de la Generalitat de Catalunya ha atès als mitjans de comunicació en la seva entrada a la clínica
Imatge de Jordi Pujol.
Imatge de Jordi Pujol. | Cedida

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, porta hospitalitzat en una clínica de la ciutat de Barcelona des del passat dia de Sant Esteve, 26 de desembre. El motiu del seu ingrès a la clínica va ser una forta pneumònia que pateix ara que té 87 anys.

 

Cal destacar que fins ara, l'expresident no havia patit mai cap problema de salut important que l'hagués posat en situació de gravetat. Tot i això, segons la família, la pneumònia ha estat greu, però ja està millorant amb el pas de les hores.

 

Novetats

Aquest dissabte 30 de desembre, la dona de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Marta Ferrusola, acompanyada d'un dels seus set fills, Oriol Pujol han visitat la clínica on es troba Pujol. A l'entrada, tots dos han atès de forma ràpida als mitjans de comunicació per tal de donar informació sobre l'estat de salut de l'expresident català.

Per la seva banda, Marta ha explicat que Pujol «està bé». Mentre que Oriol Pujol ha afegit que el dia 26 de desembre el seu pare es trobava «molt malament i com vivim davant de la clínica vam venir fins aquí i ja se'l van quedar, diagnosticat per una pneumònia, de la que avui està millor».

 

A més, la família ha explicat als mitjans de comunicació que Jordi Pujol encara estarà ingressat a la clínica durant un o dos dies més per tal que s'acabi de curar del tot.

 

Apartat de la vida pública

Actualment, l'expresident de la Generalitat viu apartat completament de la primera fila de l'esfera pública catalana. Un fet que es va remarcar després de la confessió sobre l'herència familiar a Andorra que no va declarar a Hisenda. Des de llavors, les seves aparicions han estat breus i la majoria relacionades amb casos de la justícia. Comentaris

envia el comentari