Busquen Martina, una menor desapareguda aquest diumenge a Catalunya

La jove, de 15 anys, ha desaparegut al Vallès Occidental

L’associació ‘SOS Desaparecidos’ ha fet pública a través de les xarxes socials la desaparició d’una menor d’edat a Catalunya. Es tracta de Martina Alfaro, de 15 anys, la qual ha desaparegut aquest diumenge, 11 d’abril de 2021.

La menor va desaparèixer a Terrassa (Vallès Occidental) aquest diumenge i des de l’associació es demana qualsevol informació per localitzar la jove.

Al cartell de la seva desaparició afirmen que Martina Alfaro fa 1,60m d’alçada i pesa 55 quilograms, pel qual la seva complexió és prima. A més, té els ulls marrons i el cabell castany, i aquest el portava llarg i llis quan va desaparèixer. Per ara no s’han conegut més detalls sobre la desaparició, com el lloc exacte on se li va perdre el rastre o l'hora aproximada dels fets.

Amb qui contacto si tinc alguna informació sobre algú desaparegut?

Així, recorden que disposen d’uns telèfons d’assistència que funcionen les 24 hores per a totes aquelles persones que puguin tenir alguna informació sobre aquesta o altres desaparicions. Els telèfons als quals es pot trucar són el 649 952 957 o 642 650 775, a més del 116000. D’igual manera, també es pot contactar a través del correu sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

Les persones que no coneguin l’associació ‘SOS Desaparecidos’ o no coneguin el seu telèfon i correu també poden trucar als números d’emergències o a les autoritats amb els coneguts 091, 112 o 062. Així, la Policia Nacional ja s’ha fet ressò de la desaparició a través de les seves xarxes i ha demanat la difusió a través d’aquestes.

Flora, la dona desapareguda a Barcelona, va aparèixer sense vida

L’última desparició que va patir la província de Barcelona va ser la de Flora, la qual no va tenir un final feliç. Els Mossos d'Esquadra van trobar el cadàver de la dona, de 77 anys, desapareguda des de finals de març al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona. El mateix dia en què va desaparèixer, els Mossos van demanar en un tuit ajuda ciutadana per a trobar-la. El cos policial va confirmar la defunció a través de les xarxes.


Comentaris

envia el comentari