rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Publiquen unes imatges de la brutal baralla en un bar de Martorell, després de l'eliminació de 'La Roja'

Els fets van tenir lloc diumenge, després que l'encarregat del local amenacés amb un ganivet un dels seus clients

 

Dies després que els Mossos d'Esquadra hagin detingut l'encarregat d'un bar de Martorell, per provocar una brutal baralla al seu local després de l'eliminació de 'La Roja' del Mundial, han aparegut unes imatges de l'espectacular enfrontament. En concret, es tracta d'un vídeo que va ser gravat des del que sembla ser un balcó petit o una finestra, en el qual podem observar un grup de gent barallant-se. 

 

Els seus protagonistes són diversos homes que es propinen mútuament cops de puny i puntades de peu, però també hi ha algunes dones que no dubten a propinar cops o fins i tot llançar cadires. Finalment, tot i que no s'aprecia bé què és el que passa, els protagonistes del clip acaben desistint, i comencen a retirar-se. Això sí, en les imatges es poden veure els danys provocats al mobiliari del bar, amb diverses cadires trencades. 

Tot va començar amb l'eliminació de 'La Roja'

Recordem que tot va començar després que un client del bar en qüestió, molt alterat per l'eliminació de la Selecció Espanyola de Futbol del Mundial de Rússia, hagi llançat un got contra el terra. L'encarregat del bar va reaccionar immediatament en veure'l, i va treure un ganivet de grans dimensions, similar a un matxet, l'home, amb el qual va amenaçar el client.  

 

A partir d'aquí les coses es van descontrolar, i tot va desembocar en una baralla amb una desena d'implicats, i un ferit atès per diversos cops. Ara bé, tal com es pot observar a les imatges, és molt probable que hi ha més d'un ferit en aquesta baralla. Finalment, els Mossos d'Esquadra van detenir el titular del local, acusat d'amenaces i lesions.