TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

Quatre detinguts en l'operatiu policial a Tarragona contra un grup especialitzat en robatoris a domicili

La policia catalana l'ha començat durant aquest matí de dijous
Els Mossos d'Esquadra han començat un dispositiu a Tarragona contra una organització especialitzada en robatoris en domicilis | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un dispositiu policial a la demarcació de Tarragona. La DIC del cos policial català ha començat l'operatiu policial contra una organització especialitzada en robatoris en domicilis al Camp de Tarragona.

 

Hi ha hagut entrades a la ciutat de Tarragona, concretament als barris de Campclar i Torreforta, així com a Reus. En total s'han realitzat tres entrades, una en cada lloc, i quatre detencions. 

 

A les 13 hores, segons informa Mossos d'Esquadra, l'operatiu s'ha donat per finalitzat avui, però continuen les investigacions i les accions estan sota secret de sumari. 

 

Els Mossos d'Esquadra han realtizat entrades al barri tarragoní de Campclar | TarragonaDigital

 

Quatre detinguts en l'operatiu a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han realitzat un total de tres registres durant l'operatiu contra el grup especialitzat en robatoris en domicilis. Una de les entrades s'ha fet al barri de Campclar. Durant aquest, els agents s'han endut diverses caixes de dins el domicili així com una pantalla. També s'ha produït la detenció d'un individu i, en sortir per la porta de l'habitatge, la gent reunida a la plaça ha començat a increpar i cridar els agents de la policia catalana.

 

Als voltants de tres quarts de dotze del migdia, s'ha produït una altra detenció, aquest cop al barri de Torreforta. Durant els registres del carrer Segarra del barri tarragoní també hi havia veïns en contra de les detencions.

 

També s'han realitzat entrades fora de la ciutat de Tarragona. A Reus, s'ha realitzat una altra entrada per part de la policia catalana on s'han fet dues detencions dins l'operatiu.

Detinguda una persona en l'operatiu dels Mossos d'Esquadra a Campclar| TarragonaDigital

 

Un detingut en l'operatiu policial al carrer Segarra de Torreforta | Tarragonadigital

 

Comentaris
Pedro García
Estoy totalmente indignado, que después de que los Mossos nos limpian la basura que hay en el barrio la gente aun proteste y vaya en contra de la actuación policial. Felicito a los Mossos que siempre están para ayudarnos. Felicito a los Mossos por su gran trabajo que realizan en todos los aspectos. Gracias Mosos por vuestra labor y por ayudarnos