Maten al seu bebè acabat de néixer llençant-lo al riu a Castella i Lleó

Els fets han succeït a la província de Palència, i els dos progenitors han estat detinguts per la Policia Nacional

Terribles notícies les que ens arriben des de Castella i Lleó. Dos joves de 23 i 29 anys han estat detinguts per la Policia Nacional després d'haver matat el seu fillacabat de néixerllançant-lo al riu, tal com ells mateixos han explicat durant la seva declaració. Concretament, els fets han succeït al terme municipal d'Husillos, a la província de Palència, per on travessa el riu Carrión.

Els fets han estat explicats per efectius del mateix cos a través d'un comunicat, on han fet patent que, després d'una intensa i llarga cerca durant tota la nit d'ahir diumenge, han trobat el cos sense vida del bebè al lloc on van indicar els seus pares.

La noia deia que no recordava on estava el bebè

L'inici de la història es remunta a les deu de la nit d'ahir, quan efectius de la Policia Nacional van rebre una trucada des d'un centre de salut on se'ls informava que hi havia una noia amb evidents signes d'haver donat a llum que estava sent atesa, però que assegurava que no tenia ni idea d'on estava al bebè. 

En aquest sentit, la noia havia estat alertada uns dies abans a urgències —una informació que es va saber gràcies al seu historial— que probablement el seu embaràs seria de risc, motiu pel qual van decidir derivar-la a un altre centre sanitari especialitzat

Tres declaracions diferents

En aquest sentit, quan la policia va arribar al centre de salut la jove va declarar que el part havia tingut lloc la nit anterior, i que després havien llançat el nounat en un contenidor d'un polígon industrial. Per aquest motiu, el cos policial va muntar un ampli dispositiu en un intent de localitzar el petit abans que fos massa tard.

No obstant això, i després d'inspeccionar més de 40 contenidors, el cos del bebè seguia sense aparèixer. A més, des del centre sanitari van informar els agents que el part s'havia hagut de produir diversos dies abans, i no la nit anterior, motiu pel qual la jove va tornar a ser interrogada, afirmant en aquesta ocasió que havia enterrat al petit en un refugi amb l'ajuda de la seva parella.

Els dos joves van acompanyar efectius de la Policia Nacional fins aquest refugi situat al 'Monte el Viejo', però la cerca tampoc va donar resultats. No va ser fins al tercer interrogatori que la parella va confessar que el nen havia nascut el passat 28 de gener, i que posteriorment l'havien llançat al riu. Finalment va ser allí on els agents van poder localitzar el cos del petit.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari