rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Matí amb importants retencions a l'Àrea Metropolitana de Barcelona per culpa de la pluja

A hores d'ara hi ha cues quilomètriques a diversos punts de la xarxa viària

 

Un matí especialment complicat per als conductors a l'àrea metropolitana de la ciutat de Barcelona. Tal com ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), a hores d'ara hi ha retencions a diferents vies, en un matí marcat per les precipitacions. La carretera més afectada és la B-10, on en aquests moments hi ha més d'onze quilòmetres de retenció en sentit sud, cap al Nus Llobregat, per culpa d'una avaria. 

 

A més, a la B-20, en direcció nord, hi ha un total de 8,5 quilòmetres en sentit Barcelona. Amb tot, també destaquen els cinc quilòmetres de retencions que hi ha a la B-20 en sentit Sud, i a la B-23, a l'altura del Papiol, en direcció Martorell.

 

A l'autopista AP-7 també hi ha un total de cinc quilòmetres de retencions a Mollet del Vallès, el mateix que a la C-31 a l'altura del Prat de Llobregat. Al mateix temps, en aquest punt de la xarxa, però en direcció sud, també hi ha quatre quilòmetres de retenció, mentre que a la C-32, a Sant Boi de Llobregat, en direcció nord, es registren altres cinc quilòmetres. A la C-58 també hi ha alguns problemes, sobretot a Ripollet, on hi ha més de cinc quilòmetres de retencions en direcció a l'accés a l'AP-7. 

 

 

A la B-10 en direcció sud i a l'autovia A-2 a l'altura del municipi de Sant Joan Despí a hores d'ara hi ha uns quatre quilòmetres d'aturades, mentre que en sentit Sud, a Pallejà hi ha tres. 

Accident a l'AP-7 a Mollet

Cal dir que, pel que fa als cinc quilòmetres d'aturades a l'autopista AP-7, al seu pas per Mollet del Vallès, al Vallès Occidental, aquests han estat produïts per un accident que ha tingut lloc en direcció Tarragona, Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha obligat a tallar un dels carrils d'aquesta circulada via catalana. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris