Matías Messi, germà de Leo Messi, en crida i cerca després de trobar-se restes de sang a la seva llanxa

Va anar a declarar a comissària amb el rostre ensangonat al·legant que havia sofert un accident amb la seva embarcació
Matías Messi amb el seu germà, el futbolista Leo Messi | Cedida

 

Matías Messi, el germà del futbolista argentí Leo Messi es troba en crida i cerca després que es presentés en una comissària de policia amb el rostre ensangonat i els informés que havia sofert un accident en xocar amb la seva petita embarcació contra un banc de sorra. Va al·legar que aquest va ser el motiu pel qual tènia la cara plena de sang pels diversos talls després del contratemps, segons informa 'ABC'.

 

No obstant això, alguna cosa va fer sospitar a les autoritats després de comprovar que la llanxa del germà de Messi es trobava plena de restes de sang i també per la ja coneguda actitud problemàtica de Matías. A més, l'excés de taques de sang del vehicle aquàtic no coincidien aparentment amb les ferides del rostre de Matías que deia haver xocat contra un banc de sorra.

 

Imatge de la llanxa de Matías Messi ensangonada | Twitter

 

Després de la trucada d'avís de l'agent que va agafar declaració al germà del futbolista argentí, altres agents es van presentar al port del club de pescadors de Fighiera —uns 35 quilòmetres al sud de la ciutat de Rosario— per procedir a registrar l'embarcació. Va ser llavors quan es va descobrir que en la llanxa de Matías hi havia una arma, una pistola de nou de mil·límetres, similar a una altra que li van confiscar sense que tingués permís d'armes.

 

Va ser llavors quan es va engegar el dispositiu de crida i cerca per localitzar a Matías Messi, ordenat pel fiscal, en principi, per possessió d'armes il·legalment, ja que ja no es trobava al lloc dels fets. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Imatge de la llanxa de Matías Messi ensangonada | Twitter

 

El primer que va ordenar el fiscal José Luis Caterina als agents de la Subcomissària 11 de Fighiera era que anessin a buscar al germà conflictiu de Messi al seu domicili perquè prestés declaració per esbrinar si a bord de la llanxa s'havia comès algun crim i esclarir el motiu de la sang i l'arma.

 

No obstant, Matías no es trobava a casa. Una de les hipòtesis que es barregen és que aquest va acudir a guarir-se les ferides a un centre sanitari, tot i que ja li havien realitzat algunes cures al port. També existeix la possibilitat que el jove hagi decidit buscar refugi per evitar que el trobi o bé la policia o bé algú que pretengui ajustar comptes amb ell pel misteriós episodi.