Un matrimoni d'ancians es precipita des de la finestra d'un sisè pis perquè l'home patia alzheimer

Els dos van prendre junts la decisió
El matrimonio de ancianos decidió suicidarse porque no querían separarse
El matrimoni d'ancians va decidir suïcidar-se perquè no volien separar-se | Cedida

 

Una parella d'ancians canadencs va decidir posar fi a la seva vida després de la dolenta notícia que van rebre dels metges. Els motius els van deixar ben clars en una carta pòstuma que van escriure per la seva filla. Lina i Aimeric de Again, d'uns 70 anys, són els protagonistes d'aquesta història d'amor.

 

L'equip mèdic va diagnosticar a l'home alzheimer, una notícia que els hi va caure com una gerra d'aigua freda. En conèixer aquests resultats, la parella va decidir precipitar-se voluntàriament des de la finestra del seu pis, situat a la sisena planta d'un edifici d'Acapulco, a Mèxic.

 

«El destí d'Aimeric és perdre la ment lentament a causa de l'alzheimer i jo no puc viure sense ell», va assegurar trista l'anciana. Per aquesta raó, va decidir morir junt amb el seu espòs.

La carta pòstuma

Abans de posar fi a la seva vida, van voler escriure una carta d'acomiadament a la seva filla, a qui li van demanar que no viatgés fins a Mèxic per reclamar els seus cossos. D'aquesta manera, també en serien conscients les autoritats dels motius de la seva decisió. Entre les coses que mencionaven a la carta, els ancians van sol·licitar que els seus òrgans fossin donats i els seus cossos enterrats a la zona del Port d'Acapulco.

Van ingerir pastilles per dormir

L'anàlisi forense ha permès conèixer el que va fer la parella poc abans de posar fi a la seva vida. Segons han determinat els experts, els ancians van prendre alguna copa de vi i van ingerir pastilles per dormir abans de tirar-se per la finestra.

 

També ha estat verificada la causa de les morts a causa de les ferides que presenten els cossos, les quals haurien de ser greus i evidents tenint en compte que es van precipitar des d'un sisè pis.

 Comentaris

envia el comentari