Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Avió volant

Màxima tensió a l'Aeroport de Barcelona: aterra d'emergència un avió

Un fals part ha estat el detonant perquè el pilot decidís realitzar l'aterratge d'emergència

Aterratge d'emergència aquesta matinada a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat per una dona que s'ha posat de part. En el moment que s'han obert les portes de l'aeronau, una estampida de persones de nacionalitat marroquina han saltat a les pistes i s'han posat a córrer per entrar de manera il·legal al país.

En toral, segons informa El Caso, han estat 28 les persones que han intentat escapar-se. L'avió, feia el trajecte entre Casablanca (Marroc) i Istanbul, Turquia, i al voltant de les 02:00 hores de la matinada, el pilot ha sol·licitat realitzar un aterratge d'emergència perquè una de les passatgeres requeria atenció mèdica d'urgència.

Un part fals

Un cop a terra, 28 persones aproximadament, han sortit corrents ràpidament per poder escapar i entrar al país de manera il·legal. La sorpresa ha esdevingut quan la dona ha estat traslladada d'urgència a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i els professionals sanitaris han comprovat que no estava de part. Arran dels fets, ha estat detinguda.

En el moment de l'escapada, la qual ha tingut lloc a la Terminal 2,  la Guàrdia Civil ha aconseguit atrapar a 14 dels 28 immigrants que havien intentat escapar, així ho ha confirmat la Delegació del Govern. D'aquesta manera, el cos policial els ha retornat a l'interior de l'aeronau. 

13 persones han escapat

D'aquesta manera, tot apunta que la dona que ha fingit el part i la resta de persones que han intentat escapar ho tenien tot planejat prèviament. Dels 28 que han intentat fugir, 14 han estat interceptats i 14 estan en recerca. Cinc passatgers han tornat a l’avió, vuit més s’han quedat en terra i ara se’ls iniciarà un procés d’inadmissió de retorn.

Finalment, el vol que tenia previst enlairar-se al voltant de les 5:00 hores de la matinada, no ho ha pogut fer fins passades les 8:00 hores d'aquest matí.

Tot això ha coincidit amb  la victòria de Marroc contra Espanya en els vuitens de final del mundial de futbol de Qatar, on milers de ciutadans aficionats han omplert carrers i places de Catalunya amb banderes i bengales per festejar el pas a quarts de la competició de la selecció marroquina.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp