Els Mossos d'Esquadra en la recerca d'un home a Móra d'Ebre

Màxima tensió a Catalunya: Busquen un home de 32 anys que ha caigut al riu Ebre

La recerca de l'home va iniciar-se aquest dissabte a la nit

Els Bombers de la Generalitat busquen un home de 32 anys que va caure al riu Ebre durant la passada mitjanit de dissabte, 5 d'agost. Segons ha informat el cos d'emergències i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies, l'home va caure al riu, concretament, al municipi de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre

L'home va caure a l'aigua i no podia sortir. Segons ha informat el Diari de Tarragona, uns testimonis haurien vist a l'home saltar al riu des d'unes roques, a la zona de la petanca. A més, un pescador va confessar haver sentit el soroll d'una persona en caure a l'aigua, i en veure que no sortia, van decidir trucar als equips d'emergència.

El dispositiu de recerca va iniciar-se la mateixa nit de dissabte, però al voltant de dos quarts de tres de la matinada es va aturar per la manca de visibilitat. Aquest diumenge, 6 d'agost, el cos de Bombers va tornar fins al lloc dels fets per continuar amb la recerca, cap a tres quarts de nou del matí.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els Bombers busquen l'home

Arran de la misteriosa desaparició, els serveis d'emergències estan buscant l'home per via terrestre, fluvial i aèria, de moment, sense obtenir resultats. Concretament, hi treballen 18 dotacions, entre les quals destaquen la Unitat Canina i el Grup d'Actuacions Especials. 

Efectius dels Mossos d'Esquadra també participen en la desaparició, agents del cos de Seguretat Ciutadana i de la unitat canina. A més, els cossos d'emergències han sol·licitat que s'activi una dotació subaquàtica de Sabadell, per si el cos de l'home podria estar sota l'aigua.

Per tal de descartar que l'home hauria pogut sortir de l'aigua per una altra zona, els Mossos d'Esquadra van anar fins a casa de la víctima, per tal de verificar la seva presència. En veure que no hi era, es va buscar l'home als diferents centres hospitalaris, però en cap hi ha l'home ingressat. 

Amb tot, la recerca continua aquest dilluns, i els Bombers esperen trobar el cos de l'home desaparegut.