Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pocs canvis en el temps amb sol i màximes suaus aquest inici de setmana

URGENT

Nou mort en un diumenge tràgic a les carreteres catalanes

Un membre dels Mossos s'enfronta als seus companys de la BRIMO durant les protestes d'ahir a Barcelona

L'agent es trobava fora de servei i els Mossos van demanar que s'identifiqués
Encontre entre els Mossos i els manifestants ahir a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

La detenció de Carles Puigdemont a Alemanya sumat a l’ingrés a presó dels cinc exconsellers el divendres passat va fer que la crispació més absoluta s’apoderés dels carrers de Barcelona ahir al vespre. Els Mossos, de fet, van efectuar l’ús de la força per augmentar el perímetre que rodejava la delegació del govern espanyol a Barcelona i va ser en aquest instant quan es va viure el punt més àlgid de la crispació.

 

Una de les identificacions dels Mossos durant el succés, però, va cridar l’atenció de molts. I és que el cos policial català va identificar un policia del mateix cos —que estava fora de servei— que s’enfrontava als seus companys de la Brigada Mòbil (BRIMO) enmig de l’encontre.

 

Un agent fora de servei i que s’enfrontava als seus companys

Segons ‘La Vanguardia’, els mateixos companys del cos van demanar a aquest que s’identifiqués en veure que era un dels protestants més enèrgics. La unitat antidisturbis dels Mossos, tot seguit, va demanar a l’agent que marxés de la mobilització.

 

 

Els fets, així mateix, van ocórrer ahir la tarda enmig de les protestes ciutadanes en contra de l’arrest de Carles Puigdemont a Alemanya. La protesta, d’altra banda, s’havia sumat a la de divendres passat, 24 de març, en un clar rebuig a l’empresonament incondicional dels cinc exconsellers.

Els Mossos asseguren que no estava agredit als seus companys

Va ser, segons els Mossos d’Esquadra, el comportament de l’agent fora de servei. De fet, després que l’home s’identifiqués a petició dels membres del cos, la portaveu dels Mossos va explicar que en cap moment la intenció de l’home va passar per agredir als seus companys.

 

La protesta popular, finalment, va deixar una cinquantena de ferits i diverses destrosses al carrer, com la crema d’un contenidor davant de la delegació del govern espanyol a la ciutat de Barcelona.