rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Un membre de 'La Manada' sobre l'abús sexual: «Va ser una entremaliadura»

Explica, ras i clar, que els seus companys van ser «traïts per la noia»
Els membres de 'La Manada' a Pamplona | El Español

 

«Una entremaliadura», «un cap de setmana a la platja» o uns «dies de pesca». Aquesta ha estat la comparació que ha dut a terme Carlos, amic personal dels cinc integrants de 'La Manada', per explicar què va ocórrer aquella nit d'estiu que els joves sevillans van abusar sexualment d'una jove madrilenya a Pamplona.

 

En una entrevista per ‘El programa d'Ana Rosa’, l'integrant del grup ha lamentat que els seus amics han estat «traïts per una noia» perquè, segons ell mateix, la noia en cap moment es va negar a mantenir relacions

 

«Han estat només uns joves que surten de festa, prenen unes quantes copes i, finalment, la noia es se'n va al llit amb els cinc», ha relatat Carlos, sobre els fets que van tenir lloc el 7 de juny de 2016. Per apuntalar el seu discurs, així mateix, aquest ha optat per recordar que se'ls va veure entrar i sortir junts de diferents portals i que, per tant, ella tampoc se sentia incòmoda.

 

Carlos, membre de 'La Manada', entrevistat per 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Les reticents orgies de ‘La Manada’

A través de l'entrevista pel programa de Telecinco, el mateix Carlos ha confirmat haver participat en diferents orgies muntades i organitzades pels membres de 'La Manada'.

 

Al fil de la seva declaració, l'amic dels cinc membres empresonats ha reconegut que en algunes d'aquestes orgies cinc homes es podien embolicar, perfectament, amb una sola noia —com, de fet, va ocórrer a Pamplona sense el consentiment de la noia—. Assegura, així mateix, que el nombre de persones es pot ampliar ostensiblement i que, per això, podien arribar a veure-ho com una 'pràctica habitual'. 

 

«Si ella assenteix i vol...», ha relatat l'amic dels acusats per justificar l'acció que els seus amics van dur a terme l'estiu del 2016. «Ens ho hem passat bé i sempre hem gaudit», ha relatat finalment Carlos sobre les aventures sexuals del grup.

 

 

La cara violenta de ‘La Manada’

Carlos, finalment, ha tancat la seva declaració explicant algunes de les pràctiques violentes del grup. «Hem discutit pel futbol i per qualsevol circumstància... Quan anem al camp de futbol i ens tiren pedres nosaltres, normalment, els responem». 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris