IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un dels membres de 'La Manada', aïllat a la presó per apallissar un intern condemnat per violació

El sancionat ha estat Ángel Boza, el més petit dels membres del grup andalús

'La Manada' en los Sanfermines
'La Manada' en una imatge d'arxiu | El Español

'La Manada' segueix, malauradament, al capdavant de l'agenda informativa del país. Els cinc membres del grup sevillà que van abusar sexualment d'una noia a les festes de San Fermín i condemnats a nou anys de presó, continuen protagonitzant anècdotes d'allò més desagradables a la presó.

Fins fa poc temps, de fet, 'El Prenda', Jesús Escudero i Ángel Boza convivien al mateix mòdul, tot i que la mala conducta de Boza —el més menut del grup— hauria provocat l'aïllament del jove. El perquè de tot plegat rau en una pallissa que Boza hauria propinat a un intern musulmà nouvingut que, com ell, havia estat condemnat per un suposat delicte de violació.

«Van apalissar un intern musulmà, era un noi jove. Feia molt poc que havia ingressat a presó per abusar d'una noia en un bar», ha publicat  'El Español'.

Ángel Boza ha sido castigado por la prisión tras pegar a un interno
Ángel Boza, castigat a la presó | El Español

 

Una pallissa entre quatre presos

 

Ángel Boza va ser un dels quarte interns que van apallissar el jove musulmà. Tot seguit, però, el menut de 'La Manada' va negar taxativament els fets al·legant que no havia fet res. «No hi tinc res a veure», va al·legar el jove andalús aleshores.

Els fets, així mateix, van succeir poc després de Nadal. Des d'aleshores, el jove Ángel Boza ha estat aïllat, lluny dels seus companys i, de fet, es va assabentar de la pena de 9 anys per abús sexual al seu noi espai penitenciari.  

  

Ángel Boza, insegur a la presó 

Abans dels fets, el jove es trobava intern al mòdul 3 amb els seus companys. Tot i això, l'acció amb el nou intern va provocar que aquest fos apartat del seu espai inicial. 

En aquest context, doncs, se'l va traslladar de forma definitiva al mòdul 4 de la presó, on es troba actualment. És en aquest espai on, segons relata 'El Español', el jove se sent desprotegit per les futures represàlies que pugui rebre.  

Ángel Boza a la derecha de la imagen junto a otros mimebros de La Manada
Ángel Boza a la dreta de la imatge de 'La Manada' | Cedida

 

«No volia que el canviessin de mòdul, perquè deia que sent protagonista d'un cas tan mediàtic podien fer-li alguna cosa», va dir. 


Comentaris

envia el comentari