Els membres de 'La Manada' van presumir en un xat de fer un «Marta del Castillo» amb la jove de Pozoblanco

Quatre dels cinc acusats van abusar d'una segona jove semi inconscient
Tocaments en el cotxe amb la jove inconscient | La Sexta

 

Mentre els cinc membres de 'La Manada' acusats de violar una jove durant les festes de Sant Fermí de Pamplona, es troben a la presó, a l'espera d'una sentència del jutge, sorgeixen nous detalls sobre l'altre judici que els espera després de la pluja mediàtica de Pamplona. El grup està implicat en una suposada violació a Pozoblanco, que va tenir lloc abans del polèmic cas de Sant Fermí, i que es van prendre com una broma, assegurant que acabaven de fer un 'Marta del Castillo'.

'El Prenda', l'encarregat de gravar les imatges de l'abús de Pozoblanco

 

Durant aquests mesos han sortit a la llum les imatges que va gravar 'El Prenda', potser el membre del grup que més titulars ha donat durant el judici, de l'agressió sexual a una jove de 21 anys semi inconscient, a dins d'un vehicle a Còrdova.

 

En el cas estan implicats quatre dels cinc acusats que el jutge ha enviat ara a la presó, i, després de gravar les imatges, les van compartir en el seu grup de WhatApp. Va ser allà on van fer esborronadors comentaris del que li acabaven de fer a la jove, a la qual van titllar de 'Bella dorment' pel seu estat de semi inconsciència.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Tocaments en el cotxe a la jove inconscient  | La Sexta

 

Van bromejar dient que havien fet un 'Marta del Castillo'

Així doncs l'atestat policial ha recollit la conversa completa de després de la presumpta agressió, que ha indignat més d'una persona, ja que un dels seus amics compara l'agressió que havien comés amb Marta del Castillo, el cos del qual va desaparèixer després de ser matada per la seva parella prop del riu Guadalquivir.


Els esborronadors comentaris que recull l'atestat són els següents, i fan referència a l'ús de burundanga i cloroform que van fer servir, i als tocaments que li han fet a la jove de 21 anys i també de la jove desapareguda a Sevilla:— José Ángel.: ('El Prenda' envia el vídeo de la jove semi inconscient)

— Camina, io, que aprofiti!

— Bukake?

—hahahah

—Mare meva

— Cloroform?

— Hahahah

— Quina habilitat conduint amb una mà i amb una altra agafant una mamella cap enrere

— Senyors, com va acabar

— La baralla d'ahir

— Jo vaig veure al nota xorrejant sang

— Ángel B. F. (únic processat que no pertanyia al grup d'amics que integraven el xat de 'La Manada i el cinquè acusat): Mare meva, que li vau tirar a la xavala burundanga. Ke bé

— Està morta o què?

— Ángel B. F: Estaria en coma.

— Mare meva, us empresonaran xavals, hahaha, Carman (José Ángel P.) veu un cos humà inconscient i allà està el tio ja sigui per robar-li o per ficar-li mà jajaja

— Sabeu alguna cosa del Carman? L'han agafat ja? O segueix solt?

— I què li han fet a la xavala, l'han tirat al riu?

— És un altre cas Marta del Castillo nen hahaha Joselito el depredador sexual de les casetes.