IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una menor de 14 anys pateix terribles cremades després de fer el 'Repte del Desodorant'

Es tracta d'un joc que ha guanyat popularitat a les xarxes socials, i que ja s'ha cobrat diverses víctimes

Imagen de la quemadura que ha sufrido la joven.
Imatge d'una de les cremades que ha patit el jove | 'Daily Mail'

Una estudiant de 14 anys del municipi anglès de Bristol, Ellie Prescott, ha patit cremades de segon grau, i és probable que necessiti un empelt de pell, després de realitzar el conegut com a 'Repte del Desodorant'. Es tracta d'un joc que ha guanyat popularitat entre els més joves, i que de fet ja s'ha cobrat diverses víctimes. 

Consisteix a utilitzar un aerosol a molt poca distància del cos. En un principi es tractava d'un simple joc de nens, però en el cas de Prescott podria acabar amb una delicada intervenció quirúrgica. Els companys de la jove van aprofitar l'hora de l'esmorzar per fer el repte, sense saber que ella patiria terribles conseqüències.

Li van buidar un aerosol sobre el braç dret

Durant el joc, diverses persones disparen aerosol contra una persona a molt poca distància de la pell, per veure el temps que pot aguantar. En el cas d'Ellie, desconeixent el perill, els seus companys van voler riure's de la jove, i li van buidar el desodorant sobre el braç dret, provocant-li, d'aquesta forma, terribles cremades de segon grau, i enormes ampolles. 

Imagen de la quemadura que ha sufrido la joven.
Elm lloc on els companys de la jove van buidar el desodorant | 'Daily Mail'

 

La mare alerta dels perills d'aquest joc

La mare de la menor, Jamie Pescott, ha volgut fer públic el cas, per alertar tant a les escoles com a altres pares i mares del món dels perills d'aquest nou repte. «Aquesta pràctica sembla força comuna, moltes persones m'han ensenyat ferides després de fer-ho», ha assegurat Prescott, en declaracions a 'Daily Mail'. 

La jove encara pateix les conseqüències del repte

A més, va afegir que, en el cas de la seva filla, «quan li van demanar que estiri el braç, ho va fer, però no tenia ni idea de les conseqüències, i ni tan sols havia sentit parlar del 'Repte del Desodorant' abans que això passi». Ara, la seva filla es veu obligada a visitar les infermeres, i encara que hagin passat tres setmanes des de l'incident, «encara plora en excés» i no es descarta un empelt de pell. 


Comentaris

envia el comentari