En estat crític una nena de tres anys després de consumir drogues a Eivissa

La menor, de nacionalitat russa, ja ha estat traslladada a Palma pel seu greu estat

La menor hauria consumit un nombre desconegut de pastilles que va trobar pel terra de l'habitatge | periodistadigital

Una menor de 3 anys de nacionalitat russa es troba en estat crític després d'ingerir èxtasi a Eivissa. Els fets van passar ahir, dijous, al matí. Els pares de la nena van acudir urgències perquè la petita estava en estat d'eufòria.

Després de l'accidentat fet, la menor va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses d'Eivissa en un estat molt crític, segons han pogut informar fonts sanitàries del mateix hospital.

Els pares no saben quina quantitat de pastilles hauria ingerit la menor | Cedida

 

Es va trobar les pastilles per terra

Segons fonts hospitalàries, els familiars de la nena ingressada haurien declarat que la menor hauria ingerit unes pastilles que havien caigut per terra al domicili que havien llogat per a passar les seves vacances a l'illa balear. També van declarar que desconeixien la quantitat de pastilles que havia pogut arribar a ingerir.

Segons sembla, la menor hauria ingerit MDMA. Després que a urgències de l'Hospital Can Misses se li subministressin nombrosos fàrmacs per a calmar-la i, sobretot, disminuir-li les pulsacions, van poder intubar-la. A partir de llavors, i a causa de la gravetat del seu estat, va ser traslladada, durant la tarda del dijous i en helicòpter, a l'UCI pediàtrica de l'Hospital Son Espases, a Palma de Mallorca, on encara segueix ingressada en estat crític. Segons ha pogut informar 'elPeriódico', la Guàrdia Civil s'està fent càrrec de la investigació del succés.

Dos casos en la mateixa setmana: menor ingressat per consum de marihuana

Segons ha explicat 'El Mundo', aquests fets succeeixen un dia després que, el passat dimecres, un altre menor fos ingressat a Eivissa per consum de marihuana. El menor, segons explica la seva mare, hauria accedit a la droga, que era propietat de la progenitora, i l'hauria consumit per via oral.

Fonts mèdiques confirmen que el menor va estar ingressat a la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) durant tot el dia fins que, a poc a poc, va poder anar recuperant la consciència, després d'haver estat hores adormit com a conseqüència del consum d'aquesta droga.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari