Una menor accepta tenir relacions sexuals amb 10 homes per evitar que abusessin de les seves amigues a Alacant

Les noies d'entre 14 i 17 anys s'havien escapat d'un centre de menors

La Policia Nacional va detenir, el passat 22 de març, deu homes a Alacant, a la Comunitat Valenciana, com a presumptes autors d'una agressió sexual a tres noies menors d'edat d'entre 14 i 17 anys, les quals s'havien escapat d'un centre de menors i a les quals oferien drogues i diners per emportar-se-les a un domicili.

Dues de les noies van testificar davant el jutge, qui va determinar que havia existit una presumpta violació. Tanmateix, una de les menors va confessar que havia acceptat mantenir relacions sexuals amb un dels homes per evitar que agredissin a les seves amigues. No obstant això, els agressors van acabar abusant d'ella i de les altres dues noies. 

Dos dels agressors també eren menors

Després de ser detinguts, dos dels presumptes autors de l'agressió grupal, que també eren menors d'edat, van acabar reconeixent que havien mantingut relacions sexuals amb almenys una de les tres joves, però que havien sigut consentides. 

No obstant això, els joves haurien comès un delicte, ja que una de les víctimes era menor de 16 anys. Així doncs, el jutge va decretar presó provisional sense fiança per a tres dels agressors. Tanmateix, altre dos han ingressat al Centre d'Internament Estranger i quatre més han quedat en llibertat. 

Van retenir una d'elles durant un dia sencer 

Els agressors, tot ells de nacionalitat algeriana, haurien convençut les tres menors, perquè els acompanyessin fins a un habitatge amb la condició de donar-los-hi alcohol, drogues i diners, després que aquestes s'escapessin d'un centre de menors d'Alacant. 

Tanmateix, a una d'elles van arribar a retenir-la contra la seva voluntat durant un dia sencer, arribant a abusar d'ella sexualment pels deu membres del grup. 

Segons informa 'El Español', el grup criminal acusat de la presumpta agressió sexual, de corrupció de menors i d'organització criminal, sempre buscava noies d'edats similars que s'haguessin escapat d'algun centre de menors. 


Comentaris

envia el comentari