EN DIRECTE

🚨 Tots els talls de carretera a Barcelona i Catalunya

Un jove de 18 anys agredeix sexualment un nadó de 13 mesos a Palamós

El jove era amic de la família del petit, i li feia de cangur mentre els pares treballaven
Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'agressor | Mossos d'Esquadra

 

Esgarrifoses notícies les que arriben des de Girona. Segons ha explicat 'SER Girona', un jove de 18 anys ha estat detingut a Palamós després de ser acusat d'agredir sexualment d'un nadó de tan sols 13 mesos. L'agressor, que ja estat detingut, és amic de la família del petit i, de fet, li feia de cangur. L'Hospital de Palamós va ser l'encarregat de confirmar que el nadó tenia lesions compatibles amb una agressió sexual.

 

La mare va notar al nadó estrany

 

La mare va notar que el nadó tenia un comportament estrany i va decidir portar-lo a Urgències perquè li fessin una revisió. En explorar-lo els metges de l’Hospital de Palamós van confirmar que el nadó tenia lesions compatibles amb una agressió sexual i van ser els que van donar l’alarma a la policia.

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut al noi, de 18 anys i de Palafrugell, qui cuidava al petit de dilluns a divendres unes sis hores diàries i a més a més era amic de la família. Està previst que l'arrestat passi a disposició judicial demà.

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris
Yolanda
Que collons està passant en aquesta societat? Cada vegada està més malalta...!!! Perquè tantes tantes violacions? A dones, joves i nens...!!! Com la justicia no es posi forta amb aquest tema això serà un no parar. PROU JA...!!! JUTGES PODEU ACTUAR JA DE UNA P...VEGADA?
Zx
El que se crea que esto es nuevo o que ahora crece es que no se ha molestado en leer un poco
Núria
Penso el mateix. Com no ho castigin serà un no parar
Queralt
estic d acord amb la Yolanda, que cullons passa, poseu ma d'una punyetera vegada,
Susanna
Es esgarrifos que hi hagi una part de la joventud no sapiga distengir el be del mal, s ha d estar molt malament mentalment per cometre un acte com aquest, hi ha gent mes boja fora dels sanatoris que a dins i a mes la constitucio que tenim esta tant obsoleta en el tema de justicia que no cobreix les necessitats de la societat en que vivim, s hauria dendurir molt mes per sufragar aquests d anys per evitar que no hi hagi ni etica ni moral en casos tant escabrosos
Josep Maria
No hi han paraules per descriure un fet tan execrable, però que ningú s’en porti a engany, aquests tipus de fets no són d’ara ni estàn creixent últimament, això ha pasat sempre, la gran diferència es que ara gairabè tot surt a la llum i abans tot s’amagava. Desitjo el millor pel nadó i que la justicia actui com cal.