URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un menor en coma després d'ingressar en estat greu en rebre un fort cop d'ampolla al carnaval de Tolosa, al País Basc

Els quatre agressors van ser detinguts i van confessar els fets però han quedat en llibertat sota la condició d'anar cada 15 dies al jutjat
Un menor ingressat en estat greu i en coma després de patir un cop d'ampolla al Carnaval de Tolosa | Catalunya Diari

 

Un nen es troba en coma després que el passat divendres 9 de febrer ingressés en estat molt greu a l'Hospital Universitari Donostia de Sant Sebastià, després de rebre un cop d'ampolla al cap durant la celebració del Dijous Gras a la ciutat de Tolosa, a Guipúscoa, País Basc.

 

Segons relata el mitjà local 'Diario Vasco', els fets van succeir durant la matinada de dijous a divendres a l'interior d'un bar situat al carrer Rondilla del municipi guipuscoà.

 

El menor va resultar ferit greu després que s'originés una baralla entre dos homes i dues dones, tots d'origen romanès, els quals van començar a agredir al nen dins del local. També van continuar amb l'agressió a l'exterior.

El menor va aconseguir arribar fins a casa però malferit

Després de la greu agressió, un dels atacants va acabar donant-li un fort cop al cap amb una ampolla. El menor va poder allunyar-se gràcies a l'ajuda dels seus amics i arribar a casa per si sol.

 

No obstant així, ja ha casa seva, el seu estat va començar a empitjorar, i finalment va haver de ser ingressat al centre hospitalari com a conseqüència d'una hemorràgia interna i una fractura de crani.

Els agressors es podrien haver confós de víctima

Sembla que el menor va ser agredit a causa d'una confusió entre els atacants. Tal com han explicat els testimonis del mitjà citat anteriorment, els agressors van començar la baralla pensant-se que el noi era una altra persona, també d'origen llatinoamericà, persona la qual podria estar implicada en un conflicte familiar, motiu pel qual el van agredir.

Els atacants, en llibertat

Després del succés, els agressors van ser detinguts el passat diumenge 11 de febrer. Tots quatre van acabar confessant l'agressió, motiu pel qual van passar posteriorment a disposició judicial. Finalment, han quedat en llibertat sota l'obligació d'acudir cada quinze als jutjats.

 

Per la seva part, el menor segueix en coma a l'hospital, i la seva evolució i estat de salut serà determinant pel cas, segons si millora o empitjora en les pròximes hores i també depenent si l'agressió deixa seqüeles físiques o psicològiques en el menor.