rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Busquen una nena de 14 anys desapareguda a Santa Coloma de Gramenet

Va ser vista per última vegada aquest dimecres dia 26
Allison Ramírez, la menor desapareguda | Twitter (@guardiacivil

 

La Guàrdia Civil busca una nena de 14 anys que va desaparèixer aquest dimecres dia 26 al municipi de Santa Coloma de Gramenet, a Barcelona. El cos de seguretat nacional ha compartit la informació de la jove, Allison Ramírez, a través del seu compte de Twitter, així com una imatge de la menor per poder reconèixer-la en cas de veure-la en algun lloc.

 

També a través de les xarxes del Ministeri de l'Interior i de l'associació SOS Desaparecidos s'ha compartit la seva fotografia i la seva informació per tal de demanar ajuda ciutadana per poder trobar la nena com més aviat millor. Allison és una adolescent de 14 anys i, segons la informació proporcionada, d'aproximadament 1,55-60 d'alçada, a més també s'aporta com a dada que té el cabell negre.

 

 

La Guàrdia Civil ha alertat de la seva desaparició a les seves xarxes socials i també ha demanat màxima col·laboració en la difusió de la seva informació així com trucar als números de telèfon 062 o 112 en cas de saber alguna cosa de la menor o del lloc on podria trobar-se.

 

Localitzat l'home de 33 anys desaparegut diumenge a Barcelona

D'altra banda cal mencionar que l'home de nacionalitat italiana però resident a Espanya que va desaparèixer aquest diumenge dia 23 a Barcelona ha estat trobat en bon estat. Es tractava de Francesco Miranda i també la Guàrdia Civil i l'associació SOS Desaparecidos havien difós la seva informació i fotografia. L'alerta per la seva desaparició s'ha desactivat durant aquest dijous, quan ha aparegut.

 

 

De fet, també s'havia especificat la roba que portava el dia en què va ser vist per última vegada, i en les dades que es van donar sobre ell es mencionava també que, tot i que és italià, podia entendre perfectament el castellà.