Busquen un menor de 16 anys desaparegut a Argentona, al Maresme

En Miquel va desaparèixer l’1 d’agost al migdia

En Miquel va desaparèixer a Alella el passat 1 d'agost
En Miquel va desaparèixer a Alella el passat 1 d'agost | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per trobar en Miquel, un noi de 16 anys que va desaparèixer a Argentona, al Maresme, tot i que en un primer moment es va parlar d'Alella, el passat 1 d'agost al voltant de la una del migdia. Segons ha explicat la policia catalana, el jove és veí de Terrassa, fa 1,90 d'alçada i és de complexió prima. A través de les xarxes socials, han compartit la seva fotografia per tal que si algú el veu pugui ajudar trucant al telèfon d'emergències 112. No s'ha donat a conèixer la roba que portava en el moment de la seva desaparició.

 

Una noia de 25 anys desapareguda a Granollers

La policia també està buscant una jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la ciutat de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. Es tracta de Vianca Alejandra Roca Ardaya, que fa 1,75 centímetres d'alçada, porta el cabell ros i mitja cabellera. La seva família, a més, assegura que sempre té el cabell recollit, i té els ulls verds.

La Guàrdia Civil ha compartit també la informació de la jove a les seves xarxes socials per demanar ajuda ciutadana per tal de trobar-la tan aviat com es pugui. La família de la desapareguda demana també màxima difusió de la informació i de les seves fotografies.

 

Troben sana i estalvia una dona desapareguda a Reus

 Els Mossos d'Esquadra han comunicat aquest divendres que han trobat sana i estalvia una dona de Reus que havia desaparegut aquest dijous. Lourdes Prunera, de 67 anys, va sortir de casa sense que la família sàpigues on estava. La filla que viu amb ella va avisar al telèfon d’emergències perquè estava preocupada per la seva mare i no sabia on es trobava. 


Comentaris

envia el comentari