Una menor envia missatges a la seva mare mentre és raptada i violada

La menor havia quedat amb un noi més gran que ella i després de consumir drogues, la va portar a un lloc apartat i la va forçar a tenir relacions

Una jove britànica va escriure a la seva mare dient-li que estava molt espantada, mentre era portada a una zona aïllada on va ser segrestada i va patir abusos sexuals, segons ha recollit 'The Mirror'. La jove, de 14 anys, havia sortit de casa per veure's amb un jove major d'edat, Jordan Maxwell, de 19 anys.

 

Segons va relatar l'advocat de la menor, la mare es trobava fora de casa quan tot va passar, però quan va tornar cap a casa va ser quan va començar a rebre missatges de la seva filla en els quals li deia que estava espantada i que havia de posar-se en contacte amb ella.

 

«El nostre cas és que aquesta nena de 14 anys no era tan crescuda o enginyosa com creia que era. Podem concloure que se sentia afalagada per l'interès que li va mostrar un noi major» d'edat, va assenyalar el lletrat durant el judici.

 

«Mama, estic espantada»

Segons sembla, tots dos van consumir cànnabis dins el vehicle del noi i després, aquest va decidir portar a la jove a un lloc apartat. Va ser llavors quan la menor va començar a trobar-se «estranya» i va decidir enviar-li els missatges a la seva mare.

 

«Estic espantada. Arribaré a casa quan arribis tu però necessito parlar amb tu. Ho sento», va escriure al primer missatge. Minuts després, li va enviar un altre: «Mama, estic espantada».

 

Quan van arribar a un lloc solitari, el noi va forçar a la menor per tenir relacions sexuals encara que ella li va demanar que no, insistint-li que parés. «Havia tancat la porta perquè no pogués sortir», va afirmar la menor.

 

«Em va ficar a la part de darrere. Em va forçar. Li vaig dir que em deixés en pau però no ho va fer. El vaig empènyer però ell no em deixava marxar», va declarar durant l'interrogatori, que va ser gravat per la policia i escoltat pel jurat que actualment estudia el cas.

Després dels fets, la menor va arribar al seu domicili al voltant de dos quarts de dues de la matinada i li va explicar tot el que havia passat a la seva mare. Quan van saber el nom del jove, van decidir anar a la policia per interposar una denúncia.

 

Va ser el passat 7 de juny quan Jordan Maxwell va ser detingut. Durant el judici, es va declarar innocent, al·legant que no va raptar ni va violar a la jove i que tot va ser consentit per part de la menor. Actualment, encara continuen els tràmits i el cas està pendent de sentència.