Una menor explica com va ser violada en una discoteca d'Astúries: «Em va agafar pel cabell i em va forçar. En acabar, vaig vomitar»

La jove encara es pregunta per què ningú la va ajudar
La menor fue violada en los baños de un local nocturno
La menor va ser violada als banys d'una discoteca. | Cedida.

«Vaig ser víctima d'una agressió sexual». Una menor d'edat i víctima d'una agressió sexual a Astúries ha decidit explicar el seu testimoni al mitjà 'El Comercio' «perquè no els hi passi a altres». 

 

La jove, que ara es troba amb tractament psicològic i amb medicació per poder fer front als tràgics fets, s'ha culpabilitzat i s'ha odiat a ella mateixa des que una nit de l'estiu passat va ser violada als banys d'una discoteca, després de sortir de festa amb les seves amigues. «No ho sap ningú. Ni ho sabrà. Només ell. I si llegeix això, que sàpiga que no li tinc por. Que no m'enfonsarà la vida». 

 

«M'ho estava passant molt bé, però em va donar el punt responsable i vaig decidir que ja era tard i marxava». No obstant això, les seves amigues la van convèncer  per anar a un altre local: «Hi havia poca gent ja i bastant desfasada». Allà, però, les seves amigues van començar a parlar amb un grup de nois majors d'edat, a diferència d'elles.

 

La jove va ser violada als banys d'una discoteca

«Es va posar a parlar amb mi i vaig començar a atabalar-me. Es va posar bavós. Jo estava molt borratxa. Feia molta calor, estava marejada. Vaig sentir ganes de vomitar i vaig anar cap al bany», explica ella al mitjà citat. Però la jove no va aconseguir arribar al bany de dones.

 

«Vaig sentir que m'agafaven fort del braç, em vaig girar i em va besar. Tot va passar molt de pressa. De sobte, estava tancada al bany de nois. Vaig començar a pegar-li i a intentar sortir, però no podia: estava molt borratxa». Va ser llavors quan l'home va agredir-la sexualment. 

 

«Em va agafar pel cabell molt fort. Em vaig quedar paralitzada. Em va ficar la polla a la boca i em va fer xuclar-li. Sentia arcades. Quan va acabar, li vaig vomitar damunt. Em va mirar amb cara de fàstic, em va dir porca perquè li vaig tacar les seves esportives i va marxar», revela la jove al mitjà. 

 

Després de ser violada, les seves amigues la van trobar al terra mullat i coberta de vòmit: «Encara no sé com vaig aconseguir arribar a casa, dutxar-me i no despertar a ningú». No obstant això, i del que va intentar convèncer-se és que «no havia estat tan greu. 'No em va violar, només em va obligar a xuclar-li', em deia». Però no va ser així, ja que van obligar-la a fer un acte que també és considerat com a violació al Codi Penal.

Encara es pregunta per què ningú la va ajudar

Una tràgica experiència que l'ha portat a situacions límit, com ella mateixa explica: «Vaig començar a caure en un pou, em vaig aprimar dotze quilos, a tenir malsons, a no voler sortir i, encara que segueixo amb la meva parella, al qual estimo, de vegades em fa mal quan tenim relacions. Sento que els nois són el puto pitjor», però no només pel seu agressor.

 

I és que la jove es pregunta com és que ningú la va ajudar: «Un noi va veure com m'obligava a entrar al bany. I molts van entrar a pixar mentre estàvem dins. No puc creure que ningú em sentís cridar i ho evités» lamenta la noia, qui també es mostra decebuda amb les seves amigues: «Per què cap d'elles em va venir a buscar al bany?».  Ara, la jove està aprenent a superar el seu dolor, por i ràbia i a comprendre que ella no va ser culpable.

 Comentaris

envia el comentari