YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un menor té un atac de violència extrema a Lugo després de prendre substàncies perilloses

La mare va explicar que el noi porta consumint drogues des dels 15 anys

Imagen de archivo de una ambulancia.
Una ambulància, en una imatge d'arxiu | Cedida

Un jove de gallec de 17 anys està actualment ingressat a l'UCI de l'Hospital Universitari Lucus Augusti (HULA), a Lugo, després d'haver-se pres una substància perillosa que l'ha portat a dur a terme un atac de violència extrema.

  

  

  

  

El noi, ingressat el passat dissabte a causa d'una intoxicació després de beure alcohol i prendre substàncies estupefaents, és consumidor habitual des dels 15 anys. Segons 'La Voz de Galicia', aquest ja havia estat detingut anys enrere per vendre cocaïna i protagonitzar altres incidents relacionats amb aquest aspecte.

La mare, de fet, ha optat per explicar l'estrany succés: «Bevia, consumia drogues i es convertia en un noi completament diferent. El dissabte, diu que va veure uns animals que l'atacarien i en arribar els serveis d'emergència del 061 per buscar-lo, els va agredir».

La «droga caníbal», possible causa del succés


La denominada com «droga caníbal», podria ser la instigadora de tot plegat. La mare, de fet, confessa estar «desesperada» perquè, segons ella les bandes narcòtiques gallegues «utilitzen als menors per vendre drogues i, a canvi de vendre-les, els donen pocs diners».

En aquest context, doncs, la mare explica: «Quan vaig llegir els missatges enviats al meu fill, vaig quedar estupefacta. Parlen de drogues que ni tan sols coneixia... Sals de bany, caníbals, marihuana sintètica… algunes d'aquestes substàncies no les coneixia».

Imagen de archivo del Hospital Universitario Lucus Augusti (HULA) de Lugo.
L'Hospital Universitario Lucus Augusti (HULA) de Lugo. | Xunta de Galicia

 

En coma induït

El noi va estar molt poc reticent amb els metges i va optar per atacar als metges. Aquests, de fet, relaten que els intentava mossegar mentre no parava de cridar. «Estava totalment boig. L'agafaven entre vuit infermers i no eren capaços de subjectar-lo», apunta un familiar.

El noi, però, només va donar positiu en cànnabis i alcohol. «El perill d'aquestes drogues noves és que encara no hi ha analítiques concretes per detectar-les», relata la mare del jove mentre afegeix: «Era impressionant veure com estava. Encara sort que els seus amics van trucar l'ambulància, perquè si arriba així a casa, ens mata a tots».


Comentaris

envia el comentari