Mercadona confia la producció dels seus iogurts a Talavera de la Reina

Les baixades de preus de l'empresa no van convèncer Postres Reina ni a Senoble

Productes Hacendado | VozPopuli

Mercadona multiplicarà la producció de la planta de Schreiber Foods, una multinacional nord-americana, situada a Toledo. La planta de Talavera de la Reina ha estat comprada a Senoble, empresa francesa, a la qual s'afegiran dues línies de producció més.

Fonts de Schreiber han confirmat que es faran càrrec de la producció francesa dels supermercats. L'objectiu és doblar la factoria de Talavera de la Reina en poc temps augmentant així la producció de iogurts Hacendado i testant i llançant al mercat productes nous. Està previst que al gener tota la producció estigui a Espanya.

El moviment empresarial va ser impulsat per Juan Roig l'any passat, quan Schreiber va comprar les dues fàbriques de la francesa Senoble a Espanya. Senoble va explicar que "ens van imposar una baixada de preus insostenible que hagués posat en perill el futur de l'empresa". Les baixades de preus exigides en els últims anys per Mercadona no han convençut a Postres Reina i ara també es retiren els francesos de Senoble.

La relació de Mercadona amb els seus proveïdors de lactis ha obert diversos fronts crítics pel fet d'exigir baixades de preus i augments de rendibilitat inassumibles.

També va rebre critiques per part de l'Organització de Productors de Llet (OPL) que denunciava que "Mercadona envasa els productes lactis de la seva marca blanca Hacendado a França, amb el consegüent perjudici per als productors espanyols". No obstant això, els guanyadors del moviment empresarial veuen futur al nou pacte. Només en aquests mesos s'han creat 56 llocs de treball gràcies a l'acord.


Comentaris

envia el comentari