Mercadona incorpora una nova referència de codonyat en els seus lineals

Els directius han accedit després de les sol·licituds dels seus clients

Imatge d'arxiu | Mercadona

En resposta a les sol·licituds dels seus clients, Mercadona ha decidit introduir a les seves botigues una nova referència de codonyat, elaborat pel proveïdor especialista de Puente Genil (Còrdova) Membrillo El Quijote i que es comercialitza sota marca El Membrillero, la qual, des del passat 15 de desembre, està present en els lineals de Mercadona.

Segons han informat Mercadona i Membrillo El Quijote en un comunicat conjunt, la cadena de supermercats va detectar aquesta nova necessitat gràcies a la interlocució amb els seus clients i va establir una nova aliança comercial amb el proveïdor especialista, Membrillo El Quijote, per a la fabricació del producte. Així, el passat 2 de desembre Membrillo El Quijote va passar a ser proveïdor de Mercadona comercialitzant codony fresc a granel per als centres de la província de Còrdova, encara que, posteriorment, i donada la seva especialització en la producció de codonyats, van introduir aquest nou producte per donar servei als supermercats Mercadona.

El principal repte de Mercadona i els seus proveïdors és desenvolupar productes que satisfacin plenament els seus clients, la qual cosa requereix definir un assortiment eficaç que, fabricat per proveïdors i interproveïdors especialistes, garanteixi als seus clients seguretat alimentària i la màxima qualitat al mínim preu. Per això, és crucial l'ajuda dels consumidors, pel valor que les seves consultes i suggeriments aporten al desenvolupament de productes.


Comentaris

envia el comentari