Més de 800 abonats es queden sense subministrament elèctric a Igualada

Així ho ha informat Protecció Civil aquest dimarts a la nit

Protecció Civil ha informat que aquest dimarts a la nit un total de 801 clients s'han quedat sense subministrament elèctric a Igualada. El causant podria ser el fort ruixat que ha descarregat amb força aquesta tarda a la zona. Els afectats són els veïns de la zona nord de la ciutat, i Endesa ha assegurat que està treballant des de les 22.00 hores per revertir la situació el més aviat possible. De fet, sembla que la previsió és que el servei quedi restablert entre les 23.30 hores i la mitjanit.

Diversos incidents en el subministrament elèctric aquest any

Recordem que el passat 26 de gener, gairebé 1.798 abonats es van quedat sense llum a Badalona. En aquell cas, es tractava d'una incidència causada pel temporal de pluja i neu que va afectar el nostre país en aquells dies. Anteriorment, el dia 4 de gener, altres 4.090 abonats van quedar-se sense subministrament elèctric a Terrassa. 

Un possible tornado i diverses inundacions pel temporal d'aquest dimarts

La tongada de ruixats i tempestes d’aquest dimarts ha afectat moltes comarques i han deixat dades molt destacables. S’ha pogut veure un possible tornado o embut a La Panadella (Anoia), han caigut quasi 70 litres al Vallès Oriental i hi ha hagut diverses inundacions puntuals a causa dels forts patacs d’aigua.

Possible tornado a La Panadella (Anoia)
Possible tornado a La Panadella (Anoia) | Mercè Piqué

 

A partir de mig matí i migdia, les serres litoral i prelitoral de les comarques barcelonines han estat un niu constant de tempestes que han afectat gran part de les comarques interiors.

Destaquen les inundacions que han patit alguns punts de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) o a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), o les fortes tempestes que han caigut de forma reiterada a Terrassa, Sabadell o Granollers.

També s’ha multiplicat per cinc el cabal habitual del riu Besòs a causa de les intenses pluges que han caigut al Vallès i que ha cobert el mar de color marró a la seva desembocadura.


Comentaris

envia el comentari