IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Més d'un milió de persones a favor de la presó permanent revisable

Els pares de Diana Quer i Marta del Castillo encapçalen la campanya

Juan Carlos Quer y Diana López-Pinel en el entierro de su hija.
Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel al funeral de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

Els pares de Diana Quer, Marta del Castillo i Mari Luz Cortés han encapçalat una campanya que han proposat mitjançant la plataforma Change.org, en la qual es demana al Congrés dels Diputats que no aprovi la proposta de llei de derogació de la presó permanent revisable. Poques setmanes després del seu inici, aquesta ha aconseguir 1.156.000 firmes, representant una xifra rècord pel portal.

La mateixa pàgina digital, www.change.org, ha informat que el moviment s’ha convertit en el qual ha rebut un major número de firmes en menys temps. A més, han indicat que el major número d’entrades a la campanya es van obtenir després de les entrevistes que va concedir Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, els passats 19 de gener i 22 de gener, les quals han estat molt comentades a les xarxes socials.

L’estratègia de Del Castillo

A més, un comunicat del portal ha indicat que el pare de Marta del Castillo, Antonio del Castillo, ha demanat a recolzament als qui van signar la campanya de petició de repetició del judici per la mort de la seva filla, moviment que té 1,7 milions de signatures. La de Del Castillo és la iniciativa que compta amb més signatures fins avui en la plataforma.

Antonio del Castillo, padre de Marta del Castillo, en la misa funeral por DIana Quer
Antonio del Castillo, padre de Marta del Castillo | Catalunyadiari.com

Un gran suport per a les famílies

Les famílies d’aquests menors s'han unit en una única iniciativa per evitar la derogació de la llei. La campanya està comptant amb el suport d’un gran nombre d’usuaris, que estan signant de forma ininterrompuda. El nombre de comparticions a les xarxes socials és molt alta. En aquest enllaç, tu també pots recolzar la petició.

«Tant de bo poguéssim tornar enrere i evitar els tràgics assassinats dels nostres fills, però la dura realitat és que tan sols pot arribar a reconfortar-nos un objectiu que volem compartir amb tu i pel qual demanem la teva valuosa ajuda. Es tracta d'evitar aquesta pena excepcional contemplada per a casos d'extrema gravetat, com per exemple l'assassinat de menors», apunten les famílies en la seva petició.

Un gran apoyo para las familias

De esta forma, las familias de todos estos menores se han unido en una única iniciativa, a la que muchos usuarios están prestando apoyos de forma ininterrumpida. El número de comparticiones en las redes sociales es muy alta. En este enlace, tú también puedes apoyar la petición.

«Ojalá pudiéramos volver atrás y evitar los trágicos asesinatos de nuestros hijos, pero la dura realidad es que tan solo puede llegar a reconfortarnos un objetivo que queremos compartir contigo y para el que pedimos tu valiosa ayuda. Se trata de evitar esta pena excepcional contemplada para casos de extrema gravedad, como por ejemplo el asesinato de menores», apuntan las familias en su petición.


Comentaris

envia el comentari