YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L’Audiència Nacional no investigarà Messi per frau i blanqueig

La magistrata Tardón determina que la denúncia de l’extreballador de la Fundació Messi «manca de versemblança»

Leo Messi
Leo Messi ja sap que no s'haurà d'asseure de nou al banc dels acusats | cedida

La jutgessa de l’Audiència Nacional, María Tardón, ha decidit arxivar la denúncia contra el jugador Leo Messi i la seva família per delictes contra la hisenda pública, l’estafa i el blanqueig en relació amb la Fundació Messi, en la qual va treballar el denunciant.

En l’auto, la magistrada considera que la denuncia de l’extreballador de la Fundació, Federico Rettori, es basa en notícies periodístiques «sense aportar un sol element de coneixement personal i directe mancat de versemblança», i recalca que aquestes investigacions són incompatibles amb els principis del procès penal.

La jutgessa Tardón, afegeix en la segona part que la denúncia fa referència a fraus realitzats a Argentina, on ja s’ha iniciat una investigació. Pel Tribunal aquestes acusacions tampoc estaven fonamentades i no són objecte d’investigació per la jurisdicció espanyola.

L'ONG de Messi, investigada per presumpte blanqueig

L’extreballador de la Fundació Messi, Federico Rettori, acusava Messi i el seu entorn familiar de beneficiar-se de la fundació per rebre diners personals que no eren destinats a fins socials i, d’aquesta manera, no pagar els impostos a Hisenda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari