IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un metge gasta 60.000 euros en un 'stripclub' de Barcelona durant el Mobile World Congress

L'home va estar al local més de 20 hores i es va gastar els diners en ostres, alcohol, companyia i pa de pagès amb tomàquet i pernil ibèric

El Blue Night, club de striptease de Barcelona
L'home es va gastar un total de 60.000 euros durant les 20 hores de festa que va passar al 'stripclub' | CatalunyaDiari.com

L'últim dia del gran esdeveniment tecnològic que se celebra anualment a Barcelona, el Mobile World Congress (MWC), un dels assistents a la fira va decidir acabar el dia a un dels 'stripclubs' més icònics de la ciutat comtal, segons informa 'Crónica Global'. El famós directiu sanitari brasiler es va anar animant i la festa va durar prop de 20 hores.

L'home no es va estar de res i es va gastar 60.000 euros en ostres, alcohol i la companyia de les noies del negoci. A més, també va demanar llesques de pa de pagès amb tomàquet i pernil ibèric. Un cop acabada la nit va pagar i, no content amb aquella festa, va tornar l'endemà.

L'empresari Jaime Veiga Chaos, propietari del club eròtic Bacarrá de Barcelona perseguit per Hisenda
El famós metge brasiler va acabar la festa la tarda del 29 de febrer | Foursquare

 

Prop de 20 hores de festa

El client va arribar al local de ball eròtic al voltant de les 23.00 hores del 28 de febrer, segons han informat fonts del sector de l'oci nocturn al mitjà anteriorment citat, «era un metge sud-americà de molt renom. Va començar a gastar i a gastar, fins que va marxar amb tres senyoretes a un lloc més íntim». Finalment, el metge va acabar la festa la tarda del 29 de febrer quan duia ja prop de 20 hores de festa a un dels espais vinculats a l'stripclub'.

Les mateixes fonts han explicat que les treballadores van obtenir «una facturació superior als 10.000 euros per a cada una d'elles per una nit de companyia» i han afegit que es tracta d'un ingrés «gens habitual al sector».

La fira del MWC, temporada alta del sexe a Barcelona

La celebració d'aquesta fira a Barcelona suposa la temporada alta del sexe de pagament a la ciutat comtal, que juntament amb el congrés del sector de la construcció Construmant, generen un dels pics més elevats de la indústria. Aquest fet també es dóna gràcies al sorgiment de tres nous locals que van obrir pocs dies abans de la fira del mòbil: el VIPZone, el Beach Club i el DollHouse Barcelona.


Comentaris

envia el comentari