YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un metge de Salt ja condemnat per abusos a pacients, torna a ser denunciat

El mateix metge ja ha estat condemnat a 8 anys de presó per abusos sexuals a cinc pacients més entre els anys 2008 i 2009

El metge de l'hospital de Salt acusat d'abusar sexualment d'una pacient en una foto del judici d'aquest 23 d'octubre del 2018
El metge de l'hospital de Salt acusat d'abusar sexualment d'una pacient en una foto del judici d'aquest 23 d'octubre del 2018 | ACN

Una dona ha denunciat l'excap del servei d'urgències de l'hospital Santa Caterina de Salt per haver abusat sexualment d'ella quan va acudir a la seva consulta per un mussol que tenia a l'ull. La dona ha afirmat que va introduir-li els dits a la vagina al·legant que estava comprovant si patia un càncer de coll d'úter.

La fiscalia l'acusa d'un delicte d'abusos sexuals i demana per a ell una condemna de 6 anys de presó, 6 més de llibertat vigilada i que no es pugui apropar a la víctima a menys de 200 metres durant 8 anys. A més, també se sol·licita que la indemnitzi amb 6.000 euros.

Condemnat a presó per altres casos d'abusos sexuals

Cal mencionar que el mateix metge ja ha estat condemnat a 8 anys de presó per abusos sexuals a cinc pacients entre els anys 2008 i 2009. De fet, la denunciant va interposar la demanda contra ell l'any 2014, després de conèixer que l'estaven jutjant per altres casos d'abusos.

La dona el va identificar com el facultatiu que l'havia atès nou anys enrere, el 2005, quan ella tenia només 19 anys i acabava d'arribar a Espanya sense conèixer l'idioma. «Vaig pensar que ningú em creuria», va afirmar ella.

Ara, Josep Costa, així es diu l'acusat, ha tornat a ser jutjat per l'Audiència de Girona per un delicte d'abusos sexuals. S'enfronta a una condemna de 6 anys de presó pels suposats fets, tot i que ell nega que siguin veritat: «Puc oblidar un nom però no oblido una cara, jo a aquesta senyora no l'he vist mai, ni l'he visitat ni l'he vist mai».

Va introduir-li els dits a la vagina fins a tres vegades

Segons la denunciant, ella va acudir a urgències per un mussol a l'ull, el metge li va donar una pomada per al seu problema però, després d'això, va continuar preguntant-li sobre altres possibles mals. Per exemple, va mencionar que tenia l'esquena «molt corbada» i per poder mirar-li va fer que es quedés en roba interior, fins i tot va fer que es posés «de quatre potes» sobre la llitera.

Després també va preguntar-li si es volia fer una revisió per descartar un càncer de pit, ja que mai li havien fet. «Tampoc vaig sospitar res i ho vaig fer», afirma la dona. Va ser llavors quan l'home va palpar-li els pits.

Sens dubte, però, el pitjor moment va arribar quan va preguntar-li si es volia fer una revisió per descartar que patís un càncer de coll d'úter, «em vaig espantar, al meu país no havia anat mai al ginecòleg», explica ella. Va ser llavors quan el metge li va introduir els dits a la vagina.

Ho va fer un primer cop, però ho va tornar a fer una segona i una tercera vegada. A més, va començar a fer-li preguntes incòmodes com, per exemple, si sentia plaer en mantenir relacions sexuals o, fins i tot, quan li introduïa els dits. «El tercer cop em va preguntar si sentia plaer quan em feia això i llavors ja va ser quan el vaig empènyer i vaig marxar», declara la denunciant.


Comentaris

envia el comentari