La metgessa que va atendre a Juan Fombona, la seva amiga de la infància, dedica unes dures paraules al conductor

Marta Nonide va ser la metgessa que va atendre a l'UCI mòbil a l'atropellat, la qual qualifica al culpable de «cabró», «un merda» i «covard».
Juan Fombona, l'home que va morir després de ser atropellat a Gijón, Astúries  | Cedida

 

La família i amics de Juan Fombona de 38 anys, atropellat aquest cap de setmana a Somió, Gijón, s'han emportat un altre cop dur després del greu accident que li va costar la vida a l'asturià. I és que la policia ha detingut al seu millor amic de la infància, Álvaro A. S com a suposat autor del tràgic atropellament, el mateix que no va acudir al seu funeral.

 

I és que l'atropellament mortal ha commocionat a tots els veïns i ha deixat a la família i amics íntims desolats. Concretament una de les amigues des de la infància de Juan va ser la que va haver d'atendre'l després de ser atropellat: «Maleïda sigui, el vaig trobar jo», ha comentat Marta Nonide.

La ràbia en les seves paraules

Segons informa ‘El Comercio’, Marta va ser la metgessa de l'UVI mòbil que va atendre a Fombona i, després del tràgic accident, ha volgut publicar unes paraules dirigides al conductor que va abandonar al seu amic a l'avinguda de Dionisio Cifuentes. «Tu ets un cabró. Un covard. Un miserable immadur que mai va haver de tenir entre les seves mans una arma tan poderosa com és un vehicle», són algunes de les dures paraules que dirigeix Marta a l'acusat.

 

A més, però, al seu blog anomenat ‘Emergència sanitària’ la metgessa també s'ha dirigit al conductor que va fugir després d'atropellar a l'asturià com «un merda» i «un impotent»: «Desig ardentment que mai m'hagi de creuar amb tu vestida de SAMU. Perquè posaries a prova de forma molt atroç el meu jurament hipocràtic», també ha escrit Marta, plena de ràbia, per la defunció del seu amic de la infància Juan Fombona.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

A continuació es poden llegir diversos fragments del text que ha publicat Marta Nonide al seu blog, on a més de les dures paraules al conductor, també explica les seves impressions i el seu fort vincle amb la víctima: 

 

«Els pares de Juan i els meus pares eren amics de tota la vida. Jo vaig passar amb Juan i la seva família tots els estius de la meva infància a la platja de San Juan».

 

«Almenys vaig poder dir-los als seus pares i germans que tot havia estat tan brutal, tan brusc, tan ràpid, que havia quedat immediatament inconscient. Que no havia patit en absolut».

 

Al conductor causant de la mort de Juan «et desitjo tot el que desitjo als altres ‘valents’ que fugen, tot el que vaig sentir jo en el lloc de l'accident, i tot el dolor, l'angoixa i la desesperació que els éssers estimats de Juan han compartit amb mi, multiplicats fins a l'infinit».

 

«No sé si va ser un accident o una negligència. No sé si anaves begut o ‘ficat’. I m'importa un ble. No hi ha res que t'eximeixi. Excepte que t'entreguis. Que et comportis com l'adult que se suposa que ets. Que reconeguis el teu error i la teva culpa. Que tinguis els nassos d'enfrontar-te a aquests familiars destrossats».