rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«La meva por era desmaiar-me mentre em violava», el relat de la jove apallissada i violada a València

La noia ha optat per saltar a la palestra i relatar els fets al detall
La jove mostra les ferides propinades per l'agressió | Levante-EMV

 

La terrible notícia va saltar a la palestra el passat dimecres. Una jove de 25 anys de València va ser apallissada i posteriorment violada després de no accedir a tenir una relació sentimental amb l'agressor. Segons relata ‘Levante-EMV’, la noia —qui no va revelar la seva identitat— és llicenciada en Dret tot i que treballa de cambrera. 

 

Va ser en aquest context en el qual la noia va conèixer al seu agressor. Aquest, un home de 59 anys, va coincidir amb la noia mentre treballaven junts en un bar, tot i que després de l'experiència la noia va preferir tornar a casa dels seus pares. 

 

La noia, però, esmenta que va mantenir una relació d'amistat i tenia un contacte freqüent amb el sospitós. «Era una relació d'amistat normal i corrent», assegura la jove.

 

Una trucada inesperada

L'home va contactar altra vegada amb la jove a finals de l'any passat per oferir-li una feina a València. L'agressor, de fet, era propietari d'una empresa i i ella va comentar: «M'anava bé. La meva àvia havia mort i estava molt trista. En aquest sentit, em va oferir viure al seu pis i vaig acceptar». 

 

«Només en comissions cobrava 25.000 euros, dels quals me'n pertocava un 5%», explica la noia mentre afegia: «Ell estava molt content i em va dir que anéssim a sopar per celebrar-ho i jo vaig acceptar».

 

El terrible relat de la noia

 

Després de sopar, l'home va declarar-se a la jove. «Em va plantejar dues opcions: o em convertia en la seva parella oficial, sense tenir relacions sexuals, i donant-me els diners pactats; o rebutjava la seva proposta, i em feia fora immediatament del pis sense pagar-me res». 

 

En negar-s'hi, aquest va començar la seva agressió: «Jo m'encongia i ell m'agafava mentre em donava puntades i cops de puny. Jo intentava defensar-me'n, però no podia. Deia, fins i tot, que volia arrencar-me els ulls». 

 

Ja a casa, l'home es va despullar i va ensenyar-li el membre a la noia. «Veus com no et podia obligar a tenir relacions sexuals?», va dir-li mentre es va abraonar sobre ella. «Em va pegar, em va maltractar, em va esgarrapar i em va destrossar els genitals» explicava la noia mentre deia: «Vaig passar por, perquè creia perdria el coneixement. Si ho feia, pensava que em mataria». 

L'home va demanar-li «perdó»

Això és el que explica la víctima després de patir una agressió que va durar més de quatre hores. Tot seguit, la dona va trucar a la policia i aquesta relata que, quan van accedir a l'edifici, va «abraçar molt fort» al primer que va veure.

 

«Tots es van portar molt bé, menys el forense, que semblava que li fes fàstic. En moure'm, vaig haver de fregar-li sense voler i, malgrat la meva situació, em va dir amb menyspreu: ‘No em toquis!’», comenta sorpresa.

 

L'agressor, finalment, va tirar les coses de la víctima «per la finestra». Així mateix, aquesta denúncia que li va desaparèixer «una caçadora de cuir, el meu altaveu i sobretot, un dibuix que li havia fet a la meva àvia».