«La meva germana cuidarà molt de tu», l'adéu de Valeria Quer al petit Gabriel

La germana de la jove assassinada a Galícia no ha perdut l'ocasió per dir-hi la seva

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Cedida

El país resta consternat per la mort del menut Gabriel. En aquest context, han estat moltíssimes les mostres de suport a la família que han arribat des de totes les zones del país i Almeria —el menut residia a Níjar— s'ha omplert de missatges i paraules d'afecte dedicades al menut. 

Un dels missatges més emotius, però, ha arribat de Madrid. El cas de Diana Quer —que va tornar a saltar a la palestra després de la detenció de 'El Chicle' a finals de l'any passat— va consternar també a tot el país i també, com no podia ser d'altra manera, a tota la seva família.

Valeria Quer, germana de Diana, va ser de les més afectades per aquella situació i ara no ha volgut deixar passar l'ocasió per fer una bonica dedicatòria al petit Gabriel

Consternada pel cas d'en Gabriel

Valeria Quer va perdre la seva germana fa poc més d'un any i mig. El 31 de desembre de 2017, 'El Chicle' va tornar a ser el principal incriminat per la mort de la jove i, finalment, va acabar declarant que havia deixat el seu cos en un pot d'una nau industrial d'Asados, a Galícia. I el cas, malauradament, presenta certes similituds amb el cas del menut Gabriel

La germana de Diana Quer, doncs, s'ha vist identificada en aquest cas i ha relatat: «El meu més sentit condol a la família i amics… La meva germana cuidarà molt de tu».

Finalment, la germana de Diana Quer ha volgut afegir una càrrega emotiva al missatge adjuntant un seguit de 'peixets', símbol de la recerca d'en Gabriel.

La publicació, finalment, ja compta amb 14.000 retweets i més de 36.000 ‘likes’.


Comentaris

envia el comentari