Miguel Vilas de 'GH 17' mostra a Twitter el resultat del seu canvi d'imatge

El gallec llueix una estilitzada cara amb unes marcades faccions i una llarga cabellera rossa

Miguel Vilas, concursant de 'GH 17' abans i després del canvi d'imatge. | Twitter

El polèmic concursant de 'Gran Hermano 17' Miguel Vilas ha tornat a fer de les seves i ha aconseguit deixar de pedra als seus seguidors. Si durant el seu pas pel reality de Telecinco no va passar desapercebut en protagonitzar un dels moments més comentats quan va cremar el seu famós perruquí, ara torna a estar en boca de molts amb el seu nou i radical canvi d'imatge.

Fa uns dies vam saber que el gallec s'anava a sotmetre a una operació de cirurgia estètica per retocar-se el rostre. No obstant això, no ha estat fins fa unes hores quan ha mostrat el resultat d'aquesta intervenció. Ahir va avançar en el seu compte de Twitter que s'estava plantejant mostrar-ho avui, mentre afirmava que se sentia «impactat» en mirar-se al mirall.

Finalment avui ha publicat una foto amb la seva nova imatge, en la qual llueix una estilitzada cara amb unes marcades faccions i una llarga cabellera rossa. Mentre molts li admiren i li diuen que li queda molt bé el seu nou 'look', altres usuaris de Twitter l’han criticat durament fent memes amb cares de sorpresa o por en veure el resultat.


Comentaris

envia el comentari