rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mila Ximénez esclata contra Lequio: «Ets un estafador emocional»

La col·laboradora de 'Sálvame' Mila Ximénez treu tota la ràbia i carrega contra Alessandro Lequio, a qui acusa de ser un «estafador emocional»
Mila Ximénez veient el vídeo de les declaracions de Lequio | Telecinco

 

L'estafadora de la jet set, Mónica Gil, segueix en boca de tothom després de fer-se públic que la presentadora ha estat enganyant durant molts anys a una sèrie de personatges de la televisió. Tant és així que els programes del cor no paren de parlar sobre aquesta dona, qui hauria pactat tres anys de presó amb el fiscal.

 

L'última gran polèmica relacionada amb aquest tema és la que té com a protagonistes Alessandro Lequio i Mila Ximénez. Segons sembla, el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' hauria fet unes declaracions que han encès la polèmica.

Mila Ximénez no perdona les acusacions d'Alessandro Lequio

D'aquesta manera, Lequio va assegurar a 'El programa de verano' que era molt curiós que «els que van ser estafats, feia dos dies presumen de ser els més llestos», i definia la situació com «la teoria de l'estafa de l'estampida, l'estafador ha estat estafat».

 

Després de veure les imatges de les declaracions a 'Sálvame', Mila —qui va ser amiga de Gil durant anys—ha pujat a l'atri que hi ha instal·lat al programat amb l'objectiu de respondre a Lequio, La col·laboradora de 'Sálvame' començava el discurs d'una forma bastant tranquil·la, però a mesura que anava parlant Mila apujava el to.

 

«Em sembla que aquesta afirmació és una frase molt humiliant, molt poc pensada... Ets un amic dels delinqüents i t'agrada defensar-los perquè son els que van amb tu 'de titis'». Així començava la contundent resposta de Mila, que ha acabat amb acusacions molt serioses al compte italià.

 

Imatge d'Alessandro Lequio a 'El programa de verano' | Telecinco

Mila amenaça amb denunciar Lequio

Després ha volgut deixar clar que sap que Lequio no dirà els noms, ja que un dels estafats és un personatge molt proper a ell. «No ho dieu perquè 'la de dalt' ha dit que calleu».

 

Per acabar, quan Mila es trobava al punt més calent del seu discurs, li ha retret «no haver mogut un dit en la vida», i amenaçava de denunciar-lo per «anar contra el meu honor, intimitat i paraula».