IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Milan va visitar diverses vegades la Teknon a Barcelona per una intervenció d'amigdalitis

Va ser operat i després de sis hores va tornar a casa

Shakira i el seu fill Sasha. | Televisa

Shakira i Piqué han tingut un difícil final i principi d'any complicat com a pares. Primer en el mes de novembre el petit Sasha va sofrir una infecció, per la qual cosa va requerir atenció mèdica i va estar uns dies ingressat a la clínica Teknon de Barcelona. A causa d'això Shakira va fer sonar totes les alarmes ja que va emetre diversos comunicats anul·lant la seva presència primer als Latín Grammy i als American Music Awards i més tard a Buenos Aires.

D'altra banda, l'esglai no va acabar aquí i és que el germà gran, Milan, va passar diverses vegades també per la clínica barcelonina. Avui Chance ha revelat quins eren els motius de les visites i es tractaria de qualsevol procés que podríem passar de petits. Segons apunten, la seva malaltia va ser una amigdalitis ja que el petit va anar al centre mèdic amb les amígdales inflamades i va ser operat pel doctor Jordi Coromina, otorrinolaringòleg de la Clínica Teknon.

Així doncs li van practicar una intervenció que va consistir en una reducció d'amígdales amb làser i després de sis hores Milan va tornar a casa. Aquestes constants visites al centre van fer que molts es preocupessin per l'estat de salut del petit, el qual ara es troba ja totalment recuperat al costat dels seus pares que no s'han pronunciat en cap moment.


Comentaris

envia el comentari