IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La millor amiga de la guàrdia urbana detinguda per matar la seva parella a Barcelona assegura: «La veig capaç de matar»

La dona explica: «és capaç de dominar-te, té molt de caràcter, molt fort i molt dur»

Rosa Peral i la víctima, Pedro Rodríguez
Rosa Peral i la víctima, Pedro Rodríguez | ESdiario

El cas de Rosa, la guàrdia urbana de Barcelona detinguda per assassinar la seva parella acompanyada d'un altre amic pertanyent també al mateix cos va commocionar Catalunya. Ara la millor amiga de l'agent ha donat la seva versió sobre la forma de ser de la presumpta assassina.

Segons la versió d’aquesta dona, que ha volgut mantenir l’anonimat, a ‘El Programa de Ana Rosa’, la guàrdia urbana: «és capaç de dominar-te, té molt de caràcter, molt fort i molt dur». «És capaç de fer-te plorar en segons. Es creu millor que tothom, molt superior».

Un passat com a gogó

A més, explica que Rosa, abans de ser policia, treballava al món de la nit com a gogó. «Durant dos anys es va dedicar a ballar en discoteques molt importants de Barcelona. Era de les que millor ballava i més clients tenia».

L'amiga assegura que Rosa era molt coneguda al seu sector i que sempre havia tingut una obsessió: els homes. «Sortíem de treballar i ella sempre empalmava amb els 'after'. D'allà sempre sortia amb homes amb poder».

També amb els homes era autoritària i estricta: «no volia que ningú la controlés i els demostrava que ella era superior».
 

Capaç de matar

L'amiga de Rosa també confessava al citat programa que no es va sorprendre en saber que aquesta podria haver matat la seva parella. «És una criminal, una assassina. No em va sorprendre perquè la veig capaç d'haver fet això. La veig capaç de matar».


Comentaris

envia el comentari