El Ministeri de l'Interior informa de tres detencions per desobediència i atemptat contra l'autoritat

El ministeri dirigit per Juan Ignacio Zoido ha assegurat que els agents s'han vist «perseguits, fustigats i inclús agredits en nombroses ocasions»

Segons ha informat el Ministeri de l’Interior al seu perfil de Twitter, tres persones, una d’elles menor d’edat, han estat detingudes per delictes de desobediència i atemptat contra l’autoritat. Aquesta xifra resulta sorprenent observant el gran nombre de càrregues policials que s’han produït arreu del país i el tràgic balanç de 465 ferits —fins ara— en els incidents d’avui 1 d’octubre. Tot i que la majoria de ferits es troben en estat lleu o moderat, dues persones continuen greus i una altra haurà de ser operada per una pilotada de goma a l’ull. La publicació del ministeri del govern espanyol té centenars de reaccions i respostes en menys d’una hora. Alguns dels usuaris a les xarxes demanen més detencions, incloses les de Carles Puigdemont i el major Trapero, mentre que altres usuaris es mostren contraris a les actuacions policials contra els manifestants a Catalunya.

El ministeri dirigit per Juan Ignacio Zoido ha assegurat que els agents s'han vist «perseguits, fustigats i inclús agredits en nombroses ocasions». De fet, segons Interior, 9 policies espanyols i 3 guàrdies civils han resultat ferits de diversa consideració «en l'exercici de les seves funcions en contra del referèndum il·legal per ordre de la jutgessa del TSJC».

EN DIRECTE: Tota la informació del referèndum d'1 d'octubre, al minut a minut.


Comentaris

envia el comentari