Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Liam Hampson

Liam, el jugador de rugbi de 24 anys trobat mort en estranyes circumstàncies a l'Apolo

El missatge d'alerta es va penjar a les xarxes porques hores abans de la trobada del cos

Treballadors de la sala Apolo de Barcelona van trobar aquest dimecres al migdia el cos sense vida del jugador australià de rugbi, Liam Hampson. 

Un altre jugador, A. J. Brimpson, havia alertat hores abans de la trobada del cos a través del seu compte d'Instagram que no veia al seu company des de feia, com a mínim, 39 hores.

Brimpson també estava a Barcelona de vacances. L'últim lloc on havien estat junts era la sala Apolo.

El missatge va córrer per les xarxes socials

Brimpson va pujar una captura de pantalla al seu Instagram on declarava: «Ha desaparegut a Barcelona Liam Hampson, d'Austràlia, vist per última vegada a la Sala Apolo. Va marxar a dos quarts de cinc de la matinada el dia 18 d'octubre, portava la roba de la foto». 

El company afegia: «Ningú no l'ha vist en 24 hores. Anava amb un grup i estava estrany. Qualsevol informació serà molt benvinguda».

El missatge el compartia el matí de dimecres i demanava que s'escampés per les xarxes per tal d'arribar al nombre més gran de persones possibles. 

Publicació Instagram per la desaparició d'un jugador de rugbi

El seu company d'equip publicava un missatge a les xarxes socials per tal de difondre la desaparició | @brimmmo

A la publicació també hi remarca: «Ja sé que estic una mica lluny, però espero que algú pugui tenir informació sobre en Liam, que fa 30 hores que ha desaparegut a Barcelona

També demanava: «Si us plau, no m'envieu missatges tret que tingueu ajuda o informació. Estem ocupats intentant trametre missatges als familiars.»

Publicació Instagram per la desaparició d'un jugador de rugbi

Finalment, el cos ha estat trobat a la sala Apolo de Barcelona | @brimmmo

Els Mossos tractaran el succés com una mort accidental

Segons un comunicat dels Mossos d'Esquadra, anuncien que tractaran el fet com una mort accidental. Afegeixen que la principal hipòtesi és que Hampson caigués d'una altura de deu metres al complex d'oci. 

Els dos jugadors estaven gaudint d'unes vacances a Europa juntament amb altres companys de la lliga australiana de rugbi. Hampson havia fitxat aquesta temporada pels Redcliffe Dolphins, amb seu a Queensland, Austràlia. L'any passat va jugar amb els Tweed Seagulls, on portava ja tres temporades seguides.