IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es fa viral el missatge d'una tuitera amb una reflexió del seu germà de 15 anys sobre el cas Diana Quer

La jove va publicar les paraules del seu germà a Twitter després d'adonar-se que era una gran intervenció

El cas de Diana Quer s'ha convertit en un dels més mediàtics dels últims temps. La jove va desaparèixer fa més d'un any i recentment l'han trobat morta en un pou. ‘El Chicle’ és l'assassí confés de la jove.

  

  

na usuària ha volgut reflectir una conversa sobre el cas entre el seu pare i el seu germà

La jove explica que en veure a la televisió una notícia sobre el cas Diana Quer, el seu pare li va dir a ella que per aquestes coses no volia que anés sola per alguns llocs a les tantes de la matinada.

A això el seu germà va contestar, segons escriu la jove: «també, ja que estàs, em podries dir a mi que aquestes coses no es fan i la importància del consentiment». La jove va veure en les seves paraules un exemple de sensatesa i va decidir publicar-ho a Twitter, al costat d'altres missatges.

La publicació ha tingut una gran repercussió i en menys d'un dia ja té gairebé 18.000 RT’s i més de 35.000 ‘M'agrades’. Molts usuaris han volgut aplaudir les paraules d'aquest jove de quinze anys.

No obstant això, com les opinions de tothom no poden coincidir mail, molts tuitaires han estat contraris a les seves paraules, considerant que si un pare hagués de recalcar-li a un fill que no ha de violar ni matar, és que aquest noi no ha estat educat correctament.


Comentaris

envia el comentari