Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els missatges entre Rosa Peral i el seu veí demostrarien l'existència d'una motoserra la nit posterior al crim

El veí s'hauria queixat del soroll de la màquina
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez.  | EFE

 

Fa una setmana, els agents dels Mossos d’Esquadra buscaven una motoserra, amb la qual, segons els investigadors, Rosa Peral i Albert López haurien esquarterat el cos de l’agent de la Guàrdia Urbana Pedro Rodríguez.

 

Malgrat no trobar-la, cal recordar que els agents van buscar-la després que de recuperar un missatge del mòbil de Peral que hauria rebut d’un dels seus veïns, preguntant si havien utilitzat la motoserra la nit del 2 al 3 de maig, és a dir, un dia després de la possible data de l’assassinat. 

 

Es tractaria de Manuel G.R., veí i amic de Rosa Peral, qui li hauria enviat un missatge a les 10.44 del 3 de maig que deia: «No serà vostra la motoserra?».

Els missatges de la suposada motoserra

I és que el soroll que desprenia la màquina no el deixava dormir. Segons publica ‘Crónica Global’, Rosa va contestar-li tres hores més tard amb una «Ein?», i Manuel va afegir: «Que m’ha despertat una motoserra». A les tres de la tarda, Rosa Peral torna a respondre, desvinculant-se de la motoserra: «És que ahir estaven tallant arbres a la zona».

 

Després de riures i mostres de complicitat, la conversa en qüestió no aporta cap dada rellevant en la investigació. De fet, el mateix veí, que ja ha estat citat a declarar com a testimoni, va assegurar, segons el mitjà citat, no tenir constància d’haver enviat el missatge en qüestió.

 

Imatge dels missatges entre Rosa Peral i el seu veí publicats per 'Crónica Global'. | Crónica Global

 

Restes de sang a casa de Rosa Peral

D’altra banda, i malgrat que els agents no van trobar l’existència de cap motoserra a casa de Rosa Peral, sí que van troba una fotografia de com era la planta baixa de l’immoble abans del crim. 

 

Un detall que podria passar desapercebut, si no fos per la presència d’una paret a mig puntar de color taronja, i un sofà. I és que quan els investigadors van arribar a casa de Peral, les parets eren de color blanc i no hi havia cap tipus de sofà. 

 

Unes parets on els investigadors també van trobar restes de sang. Segons la mateixa Rosa Peral, aquella habitació va ser on es va produir el suposat enfrontament entre Albert López i Pedro Rodríguez i que va acabar amb la vida del segon.

 

No obstant això, el que crida l’atenció és que apareix sang 10 mesos després de la primera inspecció, quan no es va trobar cap rastre. Alguns mitjans apunten al fet que la sang podria tractar-se dels gossos de Rosa Peral, els quals continuen vivint a la casa.