El misteriós vehicle que ha aparegut en una platja de Cambrils

Es tracta d'una extravagant autocaravana que ha despertat la curiositat de tothom qui ha passat per la zona

Vehicle a la platja de la Riera d'Alforja a Cambrils.
El vehicle ha cridat l'atenció a tothom qui passava per la zona. | TarragonaDigital
 

A Cambrils, a més de la presència de la borrasca Glòria també ha aparegut un estrany vehicle que ha despertat la curiositat de tothom qui passava per la zona, fins i tot més que les grans onades que han arrasat tota la costa. Una curiosa autocaravana, al més pur estil Mad Max, s'ha instal·lat a la platja de la Riera d'Alforja. Es tracta d'un vehicle de luxe que segons algunes ressenyes per Internet assenyalen compta amb tot d'equipaments per viatjar en qualsevol terreny, fins i tot en alguns casos pot transportar dins seu un petit cotxe.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La Policia Local de Cambrils ha intentat contactar amb els ocupants de l'autocaravana, ja que aquesta estava estacionada en una zona no permesa, però no ha aconseguit que ningú els contestés. El que sí és cert, és que la presència d'aquest vehicle ha captivat les persones que han passat per allí i ha despertat tota mena d'especulacions sobre l'objectiu d'instal·lar-se en aquest punt en un dia com avui, amb tantes complicacions. 

L'autocaravana a la platja de la Riera d'Alforja a Cambrils.
L'autocaravana és un vehicle de luxe que pot circular per terrenys complicats. | TarragonaDigital
 

Algunes persones, les quals havien vist aquest vehicle en altres ocasions, apuntaven que es tractava d'un «caçador de tempestes», és a dir, aficionats que es dediquen a perseguir aquests fenòmens meteorològics buscant les imatges més espectaculars. Si fos aquest el cas, de ben segur que el temporal no els ha decebut.


Comentaris
Llorenç
Hola Fa tota la pinta de ser un motor-home. Es un camio MAN adaptat. Aquest camions es van fer expresament per a l'ejercit, ja fa uns quants anys

envia el comentari