Imatge de les dues germanes mortes

La misteriosa mort de dues germanes que sorprèn la policia: no tenen pistes

Després d'un mes i mig des que es van trobar els cossos, la policia segueix sense pistes del cas

Digne de ser escrit per Agatha Christie o pertànyer a les novel·les de Sherlock Holmes, el cas encara sense resoldre de dues germanes trobades sense vida a Austràlia ha deixat les autoritats del país perplexes. La mort d'aquestes dues joves àrabs continua sent tot un misteri més d'un mes després des que es van trobar.

Encara no hi ha pistes de la seva mort el passat 7 de juny 

Les dues germanes van emigrar al país australià des d'Aràbia Saudita el 2017, i des d'aleshores han fet una vida molt desapercebuda. Asra Abdullah Alsehli, de 24 anys, i Amaal Abdullah Alsehli, de 23, van estar vivint de lloguer al suburbi de Canterbury, a l'oest de Sydney. Com no van rebre el pagament del lloguer, el propietari de l'habitatge on residien va alertar la policia.

Pla detall de la llum de la policia
Els agents es van trobar els cadàvers en habitacions diferents i sense lesions | Canva

 

Una mort en «circumstàncies inusuals»

El que els agents es van trobar quan van entrar al pis van ser els cossos sense vida de les dues joves. El més sorprenent del cas és que cadascuna de les germanes es trobava en habitacions separades i sense cap signe de lesions. Investigadors, detectius i policia no han aconseguit encara trobar cap pista que aporti alguna explicació a la misteriosa mort.

Unes vides que passaven desapercebudes

Sobre la vida abans del succés se sap molt poc. Alguns mitjans han especulat que des que van arribar al país van estar involucrades en tasques per ajudar els estrangers, en un servei de refugiats. Tot i això, les autoritats encara no han aprofundit en aquesta línia de recerca. Tampoc no s'ha pogut conèixer amb exactitud on treballaven.

Pla general gasolinera
Les joves ficaven gasolina a un cotxe negre a una gasolinera a les nits | Canva

Els veïns tampoc no han pogut aportar gaire informació, ja que, segons aquests, passaven desapercebudes i sense dir res. Només un empleat d'una estació de servei ha pogut confirmar que conduïen un cotxe negre al qual li ficaven gasolina només a les nits. Pel que sembla, una de les germanes visitava la botiga de la benzinera diverses vegades al dia, ja que comprava cafè, gelat i begudes energètiques.

Les autoritats australianes demanen ajuda als ciutadans

La mort en «inusuals circumstàncies», segons ha expressat la policia de Nova Gal·les del Sud a la CNN, continua investigant-se després de més d'un mes i mig des que es van trobar els cossos. Dimecres passat, el 27 de juliol, les autoritats australianes publicaven un comunicat on demanen la col·laboració de tot aquell que tingui informació sobre les germanes Abdullah Alsehli.

«Els detectius estan interessats a parlar amb qualsevol persona que pugui haver vist o que pugui tenir informació sobre els moviments de les dones els dies i setmanes previs a les seves morts, que creiem que van passar a principis de maig», ha comunicat Allcroft, inspectora de policia.