Autobús

Ensurt a Barcelona amb uns misteriosos autobusos: 71 persones i un conductor drogat

El vehicle no tenia assegurança, full de ruta ni limitador de so

No són massa comuns els anomenats 'DiscoBus'. Els quals són discoteques sobre rodes, equipades amb tot el que és necessàri per sortir de festa amb el teu grup d'amics i amigues. Encara que per dedicar-s'hi s'han de tenir els papers en regla.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat un autocar que circulava per la ciutat oferint activitat de discoteca tot i no tenir llicència per a aquest servei. 

Segons ha informat el cos, els fets han passat la nit de divendres a aquest dissabte al districte de Ciutat Vella i el vehicle tampoc tenia assegurança, full de ruta ni limitador de so. 

Un cas similar

No és la primera vegada que la policia barcelonina es troba un cas similar. 

El passat febrer ja va aturar i denunciar un autobús també a Ciutat Vella que feia de discoteca amb 71 persones a bord i el conductor drogat.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha aturat la nit passada un autobús que circulava pel districte de Ciutat Vella mentre feia tasques de discoteca. 

Segons fonts municipals, hi havia 71 passatgers a bord quan el van interceptar i el conductor va donar positiu al test de drogues en Tetrahidrocannabinol (THC) i cocaïna. 

El vehicle no tenia llicència per dur a terme aquesta activitat, li faltava documentació i, a més, tenia la ITV caducada. 

Per això i per excés d'aforament amb risc per a les persones, la Guàrdia Urbana l'ha denunciat per un total de sis infraccions.

El conductor d'un autobús escolar positiu en drogues

El passat mes de gener, la Policia Local de Torredembarra va denunciar el conductor d'un autobús de transport escolar als instituts de la població després que dones positiu en una prova de detecció de drogues. 

Els fets van tenir lloc el matí del 26 de gener, en el marc de la campanya de control de transport escolar, menors i viatgers que va fer el cos municipal. 

Quan els alumnes havien arribat al centre, la policia va fer el control al xofer. 

Els agents van sol·licitar a l'empresa que gestiona el transport que portessin un altre conductor per fer-se càrrec del vehicle.