Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Moltes rutes de transport escolar suspeses a causa del mal estat de les carreteres catalanes per la neu

El temporal de neu ha provocat incidències a diverses carreteres de Catalunya
Moltes rutes de transport escolar han hagut de ser suspeses | El Diario de Pontevedra

 

La neu ha provocat diverses afectacions a les carreteres catalanes i molts nenes i nenes no han pogut arribar avui a les seves escoles, sobre tot a les localitats que es troben més al nord de Catalunya, en les seves zones més de muntanya.

 

En concret, a les 9:50 d’aquest matí, segons Protecció Civil, deu comarques catalanes havien notificat que els seus transports escolars s’han vist afectats pel greu temporal de neu dels passats dies. Es tracta de les zones de Berguedà, Ripollès, Cerdanya, Osona, Solsona, Alt Urgell, Moianès, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà i Pallars Jussà.

Transport escolar suspès a Cerdanya i Alta Ribagorça

Tot i que diferents rutes escolar s’han vist afectades, les úniques comarques on s’ha hagut de suspendre els transport per complet ha estat a la Cerdanya i a l’Alta Ribagorça, dos zones on el temporal ha deixat grans quantitats de neu.

 

La resta de comarques en les que s’ha mencionat afectacions al transport escolar, no han hagut de suspendre totes les seves rutes, tot i que si la gran majoria d'elles. A llocs com per exemple Osona i Ripollès, són aquells transports que passen per les cotes més altes els que han hagut de ser suspesos.

Activada l’alerta del pla NEUCAT

Protecció Civil va activar ahir a la tarda  l'alerta del pla NEUCAT per les incidències importants que s'estan registrant a diferents vies catalanes, com per exemple la C-16, on hi ha retencions quilomètriques des de la Cerdanya fins al Berguedà.

 

La neu ha afectat moltes carreteres de Catalunya | Cedida

 

En total sis carreteres han hagut de ser tallades entre ahir i aquest matí a causa de la neu i a unes 29 vies més calen cadenes per circular-hi, segons el Servei Català de Trànsit.

Comentaris