Ensurt a Barcelona per un vehicle que ha pujat a la vorera, envestint diversos vianants i vehicles

L'accident ha tingut lloc a primera hora d'aquest matí a Via Júlia | El conductor ha perdut el control del cotxe però ha donat 0,0 a la prova d'alcohol

Un vehicle ha sembrat el caos a Barcelona el matí d'aquest 19 de juny. Al punt de les nou del matí un KIA Carnival blanc amb targeta de conductor minusvàlid ha pujat a la vorera de Via Jília —en sentit Besòs— i hi ha acabat circulant al llarg d'uns 50 metres, on ha envestit quatre cotxes i tres motocicletes. També ha ferit, de manera lleu, alguns vianants.

El vehicle, conduït per un home gran que ha donat 0,0 a la prova d'alcohol, ha acabat xocant contra un arbre i un altre cotxe, que han acabat aturant el seu pas. L'incident, finalment, no ha deixat ferits greus, tot i que sí que alguns dels conductors dels cotxes amb els quals ha impactat i alguns vianants, han hagut de ser atesos de caràcter lleu pel SEM. Segons les primeres investigacions d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, a l'home se li ha enganxat el peu a l'accelerador. 

El vehicle ha pujat a la vorera fins impactar amb l'Opel de la imatge
El vehicle ha pujat a la vorera fins a impactar amb l'Opel de la imatge | Guillem RS
Les motocicletes de la via, afectades
Les motocicletes de la via, afectades | Guillem RS

L'home ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia 

El succés ha tingut lloc després que un veí del barri, que estava molt nerviós, ha envestit diversos cotxes i motocicletes. Tot i això, finalment, l'home ha donat 0,0 al control pertinent d'alcoholèmia i tot apunta al fet que ha estat un error humà. L'home té problemes en una cama, que podria ser el que ha provocat l'accident. La Guàrdia Urbana ha assumit les investigacions d'un accident que hagués pogut deixar molts ferits en una altra hora del dia.

Diversos veïns, davant el cotxe afectat
Diversos veïns, davant el cotxe afectat | Guillem RS

 

Els caos més absolut, així mateix, s'ha apoderat de tots els veïns de la zona, ja que aquesta ha estat una pràctica que ha recordat lleugerament a la dels atemptats de la Rambla del passat mes d'agost a Barcelona. Tot i això, tot ha quedat en un ensurt després que la policia confirmés que l'home no havia begut i que es tractava, segurament, d'un error humà. 

Un banc de Via Julia, destrossat després del succés
Un banc de Via Julia, destrossat després del succés | Guillem RS
Els Mossos, a l'interior de l'Opel envastit pel KIA
Els Mossos, a l'interior de l'Opel envastit pel KIA | Guillem RS
La vorera de Via Julia, afectada pel succés
La vorera de Via Julia, afectada pel succés | CatalunyaDiari.cat
Els Mossos han acordonat la zona després de l'incident
Els Mossos han acordonat la zona després de l'incident | Guillem RS

Comentaris

envia el comentari